Wpis z mikrobloga

Znajdujecie się pokoju wraz z setką losowo wybranych ludzi. Macie szanse wygrać milion cbln jeżeli znajdziecie rzecz, w której jesteście lepsi od pozostałej setki. Co to będzie?
#kalkazreddita #glupiewykopowezabawy
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Penspinning

@Ripper_roo:

jak się w wikipedii wpisuje n----------e muzgowe, to powinno wyskakiwać zdjęcie mojego kolegi, Szymona. Szymek do szesnastego roku życia spał ze starymi w nogach, a w mieszkaniu mieli tak niskie sufity, że jedli tylko naleśniki. w gimnazjum chodziłem z nim do klasy. był fanatykiem penspinningu, super sport k---o xD kiedyś podliczyłem go, że podczas lekcji 27 razy wychodził z ławki, żeby podnieść z ziemii długopis, bo pomimo lat
  • Odpowiedz
@meh0wski: wybrałbym coś charakterystycznego dla swojej grupy znajomych albo swoich zainteresowan, bo nawet jesli jestem w tym przecietny to mala szansa, ze ze 100 totalnie losowych ludzi ktos bedzie lepszy. Np: mirkowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°), zagadki logiczne, pisanie na klawiaturze (szybkosc), konkurs wiedzy o Jakubie Wędrowyczu albo Mordimerze Madderdinie, szeroko pojęta fizyka, nanotechnologia, LOL
  • Odpowiedz
charakterystycznego

@meh0wski:
Jazda na monocyklu, elastomania w 1h, supermario w 10min, wyścigi kolarskie, chodzenie na rękach...

Liczba 100 jest za mała. Przykładowo: świetnie mówię
  • Odpowiedz