Wpis z mikrobloga

#logikarozowychpaskow
Hej drodzy mirasy i mirabelki. Stałem się ofiarą wmawiania mi przez kobietę różnych rzeczy których nie popełniłem. Pomóżcie mi zrozumieć dlaczego i za co cierpię?

Wczoraj była normalna atmosfera i nagle zapytała "A Ty nawet nie możesz mnie zapytać czy nie chcę herbaty?". No więc zrobiłem, a potem pobiegłą do zlewu, wypluła to co zdążyła wziąć do ust, następnie resztę kubka i nakrzyczała że jest na diecie i co ja robię (mimo że wcześniej #!$%@?ła OGROMNĄ paczkę chipsów).

Dziś zaczęła mi wmawiać, że łapię ją za tłuszcz i mówię, że jest gruba mimo, że NIGDY czegoś takiego nie zrobiłem i stale staram się ją podbudowywać. O co tu chodzi???
Pobierz v.....d - #logikarozowychpaskow 
Hej drodzy mirasy i mirabelki. Stałem się ofiarą wm...
źródło: comment_aqcAGgxL0VGzkzKHcED5Z4oCIlCDck2y.jpg
  • 53
@vanyard: Walić to, serio. Aczkolwiek z drugiej strony mógłbym powiedzieć, że to jeden z kolejnych ich głupich i powalonych testów. ( jest na to mała szansa, mniej niż 5% ) Z tego wynika, iż traktuje ciebie jak słabą pipę z którą może robić co tylko zechce a ty na to pozwalasz.
Tak więc cytując klasykiem

Walić to i ją

Pomyśl sobie co może się dziać za rok, 2, 5 lat a
Heh, co mam zrobić, żeby Wam pokazać, że nie zmyślam?
Chcecie imion i nazwisk? Normalnie przeglądam wykop na niezalogowanym, ale ta sytuacja dotknęła mnie tak bardzo, że musiałem się nią podzielić i zasięgnąć rady, więc założyłem konto