Wpis z mikrobloga

Ktory sklep z czesciami komputerowymi polecacie? Z dobra obsluga klienta I systemem reklamacyjnym (prz okazji odradzam esc, pocalujcie sie w zad). Ceny powinny byc akceptowalne. Bardzo pasuje mi proline, bo maja sklep w miescie, ale nie wiem, czy nie przeplace. #komputery #pcmasterrace
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fatma: X-kom, robiłem kiedyś sporo zamówień dla firmy, w morele zawsze jakies problemy z gwarancja albo różnice faktura/ pro forma. Nic wielkiego ale wkurzajace. X-kom dobry cenowo i z gwarancją jakoś zawsze prościej. Agito tez spoko ale ceny zwykle troche wyzsze
  • Odpowiedz
@Fiodooor: nieuznanie reklamacji, przy czym znajomy od razu znalazl usterke I stwierdzil, ze zasilacz i ram do wymiany. Wg. Esc komputer sprawny. Podczas diagnozy udalo im sie spierdzielic jeszcze 2 inne, malo istotne rzeczy.
  • Odpowiedz
@Fiodooor: tak zrobilam I decyzja ta sama. Musialam naprawiac na wlasna reke. Dodam, ze wymiana tych 2 podzespolow pomogla. PC stal sie wadliwy niedlugo po kupnie. Potem jeszcze szwankowala plyta glowna, zepsula sie karta graficzna (ja akurat wymienili, ale tez padla). Takze jedyne co dobre u nich kupilam to procek I naped.
  • Odpowiedz
@Fiodooor: podejrzewam, ze wzgledu na niskie ceny w owczesnym czasie, ze sprzedawali sprzet typu refubrished, dlatego wychodzily takie walki z reklamacjami, bo nie mogli wymienic sprzetu, chyba ze sprzedali fabrycznie nowy lub w skrajnych przypadkach.
  • Odpowiedz
@Fatma: proline jest dobre, zwykle tanie, ale to jest tak że w najtańsze rzeczy do kompa są w różnych sklepach, i tak ja teraz kupiłem mobo w morelach, cpu w x-komie a ramy w proline właśnie...
  • Odpowiedz