nie mogę zagryźć zębów i mam ograniczony ruch żuchwy do pozycji zamkniętej da sięto jakoś nastawić czy sama wskoczy? jesli tak to po jakim czasie? kiepsko mi się je bo nie moge porządnie gryźć no i dziewczyny też nie będą zadowolone z ograniczonego ruchu szczęki ( ͡°ʖ̯͡°) chodze na sztuki walki i dostałem w papę
da sięto jakoś nastawić czy sama wskoczy? jesli tak to po jakim czasie?
@samiec_alfa_i_omega: Da się nastawić, ale zalecam skorzystanie z pomocy chirurga, bo zrobienie tego samemu bez doświadczenia jest dość trudne. Dla osoby która zrobiła to kilka razy to kwestia ubrania rękawiczek i najwyżej minuty.
@Ginden: a jest szansa ze samo wskoczy w nocy na swoje miejsce? no i do chirurga az?? czy jakis laryngolog? duzy przypał, jak poczekam z tym do jutro bo już godzina taka kiepska na wizyty lekarskie
@Ginden: całkiem szybko to załatwiłem odesłali mnie na chirurgie szczekowa mówią że nie jest wybita bo to wygląda zupełnie inaczej sprawdzaja, macaja, nastawili jest dużo lepiej niż było ale dalej nie moge w pełni zagryźć zębów typek mówi że nie wie czy nie jest złamana ta żuchwa- ja sobie mysle ze jeszcze tego
da sięto jakoś nastawić czy sama wskoczy? jesli tak to po jakim czasie?
kiepsko mi się je bo nie moge porządnie gryźć
no i dziewczyny też nie będą zadowolone z ograniczonego ruchu szczęki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
chodze na sztuki walki i dostałem w papę
#sportywalki #sztukiwalki #mma #medycyna #poradyzdrowotne
@samiec_alfa_i_omega: Da się nastawić, ale zalecam skorzystanie z pomocy chirurga, bo zrobienie tego samemu bez doświadczenia jest dość trudne. Dla osoby która zrobiła to kilka razy to kwestia ubrania rękawiczek i najwyżej minuty.
duzy przypał, jak poczekam z tym do jutro bo już godzina taka kiepska na wizyty lekarskie
@samiec_alfa_i_omega: Nie.
Najlepiej, bo chirurg na pewno będzie wiedział jak to zrobić. Stomatologów uczono tego, ale nie każdy pamięta i
Co gorsza, zostawienie tego bez szybkiego nastawienia sprzyja nawrotom.
odesłali mnie na chirurgie szczekowa
mówią że nie jest wybita bo to wygląda zupełnie inaczej
sprawdzaja, macaja, nastawili
jest dużo lepiej niż było ale dalej nie moge w pełni zagryźć zębów
typek mówi że nie wie czy nie jest złamana ta żuchwa- ja sobie mysle ze jeszcze tego