@TheFuckingRoses: Jeżeli wiesz ile czego wsypać to nie #!$%@?, a nie wyobrażam sobie świątecznego bez korzeni. W tym zestawie drożdże mają nadać nuty korzenne/świąteczne.
@TheFuckingRoses: Dodaj pod koniec gotowania cynamon, imbir, muszkat, ziele angielskie i pieprz. Może być też kardamon. Tylko jakieś porządne te przyprawy a nie suche proszki z torebek.
@TheFuckingRoses: Dodaj pod koniec gotowania cynamon, imbir, muszkat, ziele angielskie i pieprz. Może być też kardamon. Tylko jakieś porządne te przyprawy a nie suche proszki z torebek.
@TheFuckingRoses: Zależy jakich snfff w przypadku cynamonu robi się taki muł i nie da się go oddzielić od cieczy, poza tym wiadomo, że w korze zachowało się więcej smaków i aromatów
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link