Wpis z mikrobloga

@rrafaelloo: może grafik #!$%@? jakiś szajs bo mu się robić nie chciało :)
sprzedał pomysł > krulu słuchaj kruki wrony hajsy dziobią wiesz.. ideaa. Kruki i wrony rozdziobią
krul > biere, kucu. dawaj mnie to na fejsa i Przemkowi tez ustaw.
@rrafaelloo: Przecież napisane jest wyraźnie "Socjalni" - chodzi o tych co przyjeżdżają po socjal. Natomiast w tej kampanii nazistów chodzi ogólnie o wszystkich Polaków bez względu na cel ich przyjazdu.
@wielooczek: Ja sobie zadałem. Google nie znajduje NPD tylko jeszcze jakiąś inną podobną grafikę, ale szwajcarską. Tak więc bez uprzedniej wiedzy, skąd to pochodzi, bardzo trudno byłoby się skapnąć, że coś jest nie tak.

@rrafaelloo: Szczerze mówiąc - też bym tak zrobił. Skasować, zapomnieć, nie wracać do tematu. To po prostu rozsądniejsze. Zwłaszcza, że Wipler jest tu raczej ofiarą.
@rrafaelloo Ja tylko chciałem nieśmiało zwrócić uwagę na wpis Adolfa Wiplera według, którego najważniejszym tematem kampanii byli... tadaaam.... imigranci. Drugi w kolejności ważności temat patrząc po ostatniej aktywności to drożdżówki w szkołach.
ojej, wpadka? :D #!$%@?, że chodzi o wykorzystywaną retorykę. Czekam na nieświadome kopiowanie propagandy nsdap. Bo przecież ważne, że nieświadomie, olać samą retorykę równą antypolskim partiom. Ojej ojej, nieświadomie. I jeszcze ten "NAJWAŻNIEJSZY TEMAT KAMPANII".
Łykajcie propagandę tych politycznych hochsztaplerów, wykopki. Niech Wam będzie na zdrowie. Na wrogu najłatwiej budować politykę. Jesteście jak pis i po, tylko gorsi.