Wpis z mikrobloga

Chciałbym zareklamować wam shot bar #szototo w #krakow. Otóż razem z mirkami podczas wyjazdu na #krakowskiewykopparty odwiedziliśmy wyżej wspomniane miejsce o godzinie 17:59. Miły pan z obsługi powiedział że jeszcze nieczynne. Spytaliśmy czy możemy poczekać te 30 sekund (otwierali od 18, była sobota), odpowiedział że nie. Ciągnąc temat poczekaliśmy do 18 i pytamy czy możemy już zamówić. Wtedy miły pan stwierdził że muzyka nie gra. Na naszą uwagę że do picia alkoholu nie potrzebujemy muzyki powiedział że jeśli muzyka nie gra to nie możemy się napić.

Sprawę skomentowałem na profilu facebookowym wyżej wspomnianej meliny. Co się stało? Otóż knajpa zareagowała na moją uwagę co do chamstwa obsługi poprzed USUNIĘCIE WPISU.

Tak więc odradzam lokal serdecznie.

#krakow #pijzwykopem #krakowskiewykoppiwo #wykoppiwokrakow
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kmicolo: a co to za problem przyjsc za 15 minut? Ja mam restauracje czynna od 14, ale nie zawsze otwieramy w punkt z roznych powodow.

Jak mozna miec bol d--y, ze minute po planowanym otwarciu nie chcieli jeszcze nic sprzedac? Ja tego nie rozumiem. Spieszylo sie Wam czy co? Nie sprzedal Wam na zlosc bo na bank byliscie upierdliwi i rzucaliscie sie, ze punkt 18 a dalej zamkniete
  • Odpowiedz
@h0gan: sobota wieczór a shotbar jest nieprzygotowany pod gości i ich wyprasza zamiast zasugerować powrót za 10 minut :D Do tego chamsko kasuje komentarze zamiast odpowiedzieć. Faktycznie, trzeba im wyrozumiałości.

Gdyby uważali tak jak ty to by odpisali jak było naprawdę zamiast udawać że nic się nie stało.
  • Odpowiedz
@BlackPoint i @h0gan zdecydowanie się z Wami zgadzam. Co innego jak od czasu do czasu zdarzą się tacy klienci ale jeśli masz taki problem codziennie to już zdecydowanie nie jest normalne i może doprowadzić człowieka do szału
  • Odpowiedz
@kmicolo: to, że muzyka nie grała miało być pewnie oznaką tego, że jeszcze zamknięte a nie tego, że jeśli muzyka nie gra to nie możecie się napić
  • Odpowiedz