Aktywne Wpisy
raul7788 +305
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Takie teksty trzeba mówić swoim #niebieskiepaski żeby były szczęśliwe w związku.
I w tym momencie nasuwa się pytanie: czemu kobiece portale, gazety to taki #rakinstant (╯︵╰,)
Prasa męska: lajfstajlowe pierdzielenie, samochody, technologia, nauka, polityka, goła baba, gospodarka.
Prasa kobieca: 2/3 kolorowych zdjęć, makijaż, kosmetyki, ciuchy, gównorady od pani grażyny
No burwa rzeczywiście
#falszywyrozowypasek
@Mirabelkowa: nawet nagiego żigolo nie ma :<
Ja to tylko słyszałem "zrób prawko" #pdk, "przeproś", "zabaw mnie, bo się nudzę i już się rozglądam za bolcem na boku", "zabierz mnie gdzieś, a nie #!$%@? nie zabierzesz mnie nigdzie, bo prawka nie masz, zrób prawko" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kurde, skoro w związkach problemy są zawsze z winy różowych, a niebieskie są takie cudowne, to
@Mirabelkowa: nie zapominaj o "mam na ciebie ochotę" ;-)
@Swiatek7: Musiał Cię polubić skoro dał plusa ;3
Gdybyś tylko zrobił te prawko... xD