Aktywne Wpisy
kopek +421
5.55 stoję pierwszy pod piekarnia po chleb. Podchodzi 3 emerytów i mówi że oni byli tu już o 5.00 więc są pierwsi xd
A ja mówię - Wie Pan co ja tu już byłem wczoraj o 22.00 xd
Co jest z tymi ludźmi?
#xd
A ja mówię - Wie Pan co ja tu już byłem wczoraj o 22.00 xd
Co jest z tymi ludźmi?
#xd
_gabriel +5
Ostatnio w Internecie czytałem o przypadku kolesia, który zamordował ponad 600 osób. Nie rozumiem, dlaczego Bóg np. nie zabił go piorunem po pierwszych trzech zabójstwach i pozwolił mu zabijać, aż do nabicia takiej liczby? Ofiary to były głównie dzieci... Ja wiem, że to przecież nie Bóg zabijał tylko ten człowiek, ale no mógł przecież zainterweniować i go zabić, jednocześnie nie wpływając zbytnio na naszą wolną wolę.
Pytanie do osób wierzących -
Pytanie do osób wierzących -
Super zmiana bulwo.
Materiał innej redakcji: http://tvn24bis.pl/z-kraju,74/gospodarcze-obietnice-prawa-i-sprawiedliowsci,587205.html
#4konserwy #neuropa
przypominam, ze partia dla idiotów czyli PO ustalila deficyt budzetowy na 54 mld na 2016 a w zasadzie nie podejmują żadnych reform ani dodatkowych wpływów do budżetu
Łykaj dalej Jad serwowany przez TVN i TVP czy inne plujące jadem media.
Przypominam co sie dzialo w latach 2006-2008 czyli wtedy gdy pis ustalało budzet.
Podnieśli oni mocno wpływy budżetowe i równoczesnie podnosili wydatki budzetowy ale zbili deficyt z 41 mld ( SLD) do 17 mld....
Bitch please i łykaj dalej te populizmy.
Ty jednak wolisz jak ostatni pelikan, przepisac 220 mld wyliczone na x lat do przodu.
Czego tu nie rozumiesz?
Nie głosuję na pis i platformę, ale ekonomia pisu przeraża mnie bardziej niż ekonomia po.
Po nasrało 54 mld by spełniać rzekomo swoje obietnice wyborcze i nic poza tym. Nie zrobili przy tym nic odnosnie ściągalności podatków. Dziura w CIT jet ogromna, samo ministerstwo przyznało sie do nawet 40 mld wyciekających podatków + dziura w Vat ogromna + wałki na karuzeli Vatowskiej i wyłudzaniu Vat z budżetu też ogromne.
A co do budżetu pis to sie przekonamy jak będzie wyglądał bo póki co to
Śmieszne a dane finansowe są jednoznaczne. Po EFEKTACH OCENIAJCIE a nie
@plumkajacy_kalafior: czyli chcesz powiedzieć, że przez ich (PiSu) #!$%@? rządy 2005-2007 wywiało ponad 1 milion ludzi. No bo tak było, wystarczy spojrzeć na wykresy. No a za PO emigracja wyhamowała.
Czyli jak to w końcu jest? Korelacja to przyczyna czy to nie jest przyczyna?
Bo albo możemy napisać prawdę, że przez PiS ludzie uciekli z Polski, albo stwierdzić, że gadanie jakoby
czyli gdyby nie obietnice wyborcze, to deficyt wynosiłby zero? Zabierz nauczycielom, emerytom i zrównoważ budżet. A potem #!$%@? 50mld, żeby je rozdać. Brawo nr 2
Bo to problem konstrukcji podatku. pis się zesra a
po drugie pokazemigracje za pełny okres tzn do 2015. Po 3cie doskonale widać, że emigracja zachamowała za rządów PISu... takze twój argument obala twoją teze. Samozaoranie.
zresztącałąich polityka gospodarcza jest prowadzona ad hoc to i nie dziwne, że mamy chronicznie wysoki deficyt za ich rządów. Interweniują jak coś jebnie dopiero a w roku wyborczym to nawet i nie interweniują tylko zostawiają kukułcze jaja na wszelki wypadek vide górnictwo i pare innych rzeczy. ICh sztandarowym populizmem jest gazoport , którego budowa ciągnie sięjak flaki z olejem i
dwa - za rządów PiS wywaliło najwięcej ludzi i wyhamowało jak skończyli rządzić - albo wszyscy co mieli już uciekli, albo po prostu PiS #!$%@?ł co się dało i oddał władzę.
I znowu uciekasz od tematu -