Aktywne Wpisy

AIicja +38
Przez te płatności odroczone typu PayPo i Allegro Pay zupełnie nieświadoma po roku dwóch użytkowania wpadłam w kilka tysięcy długu... Na szczęście obecnie mam już wszystko pod kontrolą jest git. Masakra bo nawet nie wiedziałam że to się dzieje. Już pospłacałam wszystko prawie, zostało mi może z 900zł za 2 miesiące do spłaty więc szczegół... Ale totalnie nie byłam świadoma jak to wpływa na płynność moich finansów. Poza tym nie wyraziłam tych

Clefairy +364
Dlaczego jest tworzona jakaś alternatywna rzeczywistość w kwestii covidu?
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą

Wygląda żę VP to wygra dziś (✌ ゚ ∀ ゚)☞
smieszna sprawa, że wygrywają mecze na zmianę, od marca 2015 do września 2015.
VP częściej wygrywa BO1 niż BO3 czy BO5 wg tych statystyk
05/13/2015 Envy wygralo jako inderdog
05/16/2015 VP wygrało jako underdog
06/23/2015 VP wygrało jako underdog
06/23/2015 Envy wygrało jako underdog
09/10/2015 VP wygrało jako underdog
09/29/2015 VP wygrało jako underdog
Nie wiem jak na to patrzysz, ale zawsze zespół pogrubioną czcionką to zwycięzca, a pogrubione procenty pokazują overdoga