k.....k konto usunięte 15.10.2015, 21:17:33 5 Na #reddit pojawił się gif z odpadającą częścią od silnika samolotu podczas startu. Pierwszy komentarz: "Jestem serwisantem lotniczym, część która odpadła to klapa..."Drugi komentarz: "Pracuję dla Boeinga nad 767, dodam, że..."Musze powiedziec, ze warto tam zagladać dla samych komentarzy czasem. /r/bestOf wymiata Tymczasem jak by było na wykopie na ten sam filmik? Nie wiem, ale patrząc na obecny poziom komentarzy, spróbujmy zgadnąćPierwszy komentarz: "Jakiś czarnych nie dokręcił"Drugi: "Amatorszczyzna jak pod Smolenskiem. Pewnie i w Smolensku było podobnie, tyle, że służby maczały w tym palce..."#bekazpodludzi #zreddita MrNice ostoja konto usunięte Cronox Brunkzor
Pierwszy komentarz: "Jestem serwisantem lotniczym, część która odpadła to klapa..."
Drugi komentarz: "Pracuję dla Boeinga nad 767, dodam, że..."
Musze powiedziec, ze warto tam zagladać dla samych komentarzy czasem. /r/bestOf wymiata
Tymczasem jak by było na wykopie na ten sam filmik? Nie wiem, ale patrząc na obecny poziom komentarzy, spróbujmy zgadnąć
Pierwszy komentarz: "Jakiś czarnych nie dokręcił"
Drugi: "Amatorszczyzna jak pod Smolenskiem. Pewnie i w Smolensku było podobnie, tyle, że służby maczały w tym palce..."
#bekazpodludzi #zreddita
Komentarz usunięty przez autora