Aktywne Wpisy
jednorazowka +249
Kiedy wyborca pyta, co będzie, jak PO wygra wybory...
#tusk #platformaobywatelska #koalicjaobywatelska
#tusk #platformaobywatelska #koalicjaobywatelska

Na Ukrainie na przystankach wywieszają te parszywe mordy, po prostu brak mi słów...
#ukraina #bekazpodludzi #bekazpisu
#ukraina #bekazpodludzi #bekazpisu

Mojemu Różowemu tak spodobał się twój komentarz, że aż narysowała wizualizację :)
Postman wersja z karpiem :)
#postmanstories #heheszki
@Old_Postman: po zniczu cię znajdą - dodatkowo odciski palców ze szkła pod pomnikiem i cie dojadą XD
Mój ojciec też był listonoszem, na jego nieszczęście miał samochód i jakich to on gówien w pracy nie woził do sprzedania, hitem kiedyś były papierosy, a na wsiach to w sumie schodziło, niemniej nie pochwalam.
Być może po to te znicze, rozdali niby na sprzedaż, aby awaryjnie się ogrzali. Karpie będą dla tych co zgłodnieją ;) #ocieplaniewizerunkupocztypolskiej
Tak jest @PocztaPolskaSA ? ;)
@Old_Postman: Haha, ma twe dziewczę wyobraźnię, nawet poświatę zniczy w tle machnęła :)
@Old_Postman: Ale, że jak?
Może nie trzeba tego nazywać stalkowaniem. Co można wywnioskować, to sama centrala nie podejmuje takich decyzji odgórnie. Dyrektorzy placówek sobie chyba to wymyślają. Zapewne jakiś wykopowicz z jakiegoś tam działu podrzucił to do innego działu (reklamy, promocji, wizerunku), i stąd taka szybka reakcja, by pojawić się szybko oficjalnie na wykopie i... sprawę wyjaśnić, zatuszować, odnieść się do niej / niepotrzebne skreślić
A swoją drogą to weź kumplu nie strasz. Ja chcę spokojnie dożyć swoich dni roznosząc pocztę a nie gnić w Sztumie.
Wreszcie ktoś mnie zmusił do robienia "brzuszka" :D i przepłukania kanalików łzowych.
A wszystko to zawdzięczam PP. I komu tu dziękować...
Jakbyście nie fałszowali to i tak będzie milsze dla uszu niż krzyk karpi idących na rzeź.
Ale z repertuaru wyłączmy Lulajże Jezuniu bo wyje strasznie. Ewentualnie mogę zamienić na Last Christmas.
Osobiście uważam, że sam Twój post zniczowy wystarczająco nagłośnił sprawę. To jest problem dotyczący zapewne wielu placówek poczty i tutaj konieczne są rozwiązania