Wpis z mikrobloga

@bianco86: książka mi po to bo jest bardziej przystępna dla mnie niż informacje w internecie/komputerze. Po prostu wole się uczyć z papieru. Osobista preferencja, ot co.
@bianco86: @bazingaxl: @mdzieg:
Po pierwsze, dziękuję za zainteresowanie :)

Wydaje mi się że nie określiłem wystarczająco jasno moich potrzeb i tego na czym stoję, tak więc:

Nie uczę się C# po to żeby zostać programistą, to ma być jedynie narzędzie które ma mi pomagać w moich pierwszych krokach w gamedevie. A potrzebuję umieć programować w czymś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie mam żadnych ale to
@bianco86: Generalnie bardzo chętnie bym się posłuchał Twojej rady. Najpewniej zanim bym się wziął za naukę czegokolwiek związanego z programowaniem wysondowałbym sobie od czego najlepiej zacząć. Ale nie mam przywileju wyboru :D Na uczelni obecnie przerabiam C# a chcę iść sobie z tą nauką swoim własnym tempem, nie będąc ograniczany przez tempo nauki na uczelni :P
Nie uczę się C# po to żeby zostać programistą, to ma być jedynie narzędzie które ma mi pomagać w moich pierwszych krokach w gamedevie.

@Ofacet: To w gamedevie się nie programuje? A ja taki naiwny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kuliner: Czy ja mówię że się nie programuje? Mówię jedynie że nie mam zamiaru być uber #!$%@? madagaskarskich kodów za 15k tylko chcę znać ten język w stopniu... średniozaawansoanym.