Wpis z mikrobloga

• 3
@makaladu: Tu jestem w stanie uznać to za plus dla elektrody.
"Zasilacze z czarnej listy" i tym podobne były sposobem naciągnięcia użytkowników elektrody na zakup nowych zasilaczy. Podejrzewam, że administracja po prostu próbuje z tym walczyć.
  • Odpowiedz
@Zenit_b: banów za bycie na wykopie jako tako nie było (ten co robił znalezisko dostał za przerobienie pasty o serwerowni na wersję pod elektrodę i podobne sprawy). Kosy polegają na tym, że mirki śmieją się z elektrody, czasem słusznie, czasem nie (fejki)
  • Odpowiedz
@makaladu:

PRZESTROGA

Kupowanie zasilaczy z wyprzedaży gdzie kosztują połowę albo 1/3-1/4 ceny nowego to jawne okradanie i wprowadzanie w błąd ludzi, którzy je kupują.

Ten post powinien być tego dowodem, a na forum powinien pojawić się dział gdzie będą zamieszczane linki do takich okazji jako odstraszacze.

( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@makaladu: ło bulwa, parskłem srogo.
Wymiana kondensatora to stan 10/10. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A o kondensatorach na elektrodzie w starych sprzętach audio to można pastę zrobić. Jak to obrońcy zostawią kondensator, który ma 100 lat ale jest oryginalny, robiony przez polskiego janusza, więc jest najlepszy i trzyma 10% parametrów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@makaladu: Jeeezu jak kwikłem xDD
A jeśli to kondensator, to wtedy mod ma ostrzeżenie? Czy jednak mimo wszystko on, bo przez niego mod robi sobie zły PR?
Czy jak to działa? Sorry, nie korzystałem z elektrody, kiedyś chciałem się o coś tam zapytać, ale się przestraszyłem...
  • Odpowiedz