Aktywne Wpisy

dom_perignon +575

Kadet20 +113
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
źródło: z30066370AMP,Taylor-Swift-zapowiedziala-nowa-wersje-swojego-hit
Pobierz

#heheszki #bekazelektrody #elektroda
źródło: comment_2ay26rktbbHLzVSuhZP6zbMDOlWEDDSg.jpg
Pobierz"Zasilacze z czarnej listy" i tym podobne były sposobem naciągnięcia użytkowników elektrody na zakup nowych zasilaczy. Podejrzewam, że administracja po prostu próbuje z tym walczyć.
( ͡º ͜ʖ͡º)
Wymiana kondensatora to stan 10/10. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A o kondensatorach na elektrodzie w starych sprzętach audio to można pastę zrobić. Jak to obrońcy zostawią kondensator, który ma 100 lat ale jest oryginalny, robiony przez polskiego janusza, więc jest najlepszy i trzyma 10% parametrów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jeśli to kondensator, to wtedy mod ma ostrzeżenie? Czy jednak mimo wszystko on, bo przez niego mod robi sobie zły PR?
Czy jak to działa? Sorry, nie korzystałem z elektrody, kiedyś chciałem się o coś tam zapytać, ale się przestraszyłem...
--------------------------
Piszę poprawnie po polsku
źródło: comment_o12jJReOZubWeUxI0mQ1u1a4Rf1VLlBQ.jpg
Pobierz