Takie tam, o podejściu do klienta Zrobiłem dziurę we frontowym filtrze w Fractal Define R5. Założyłem ticketa u fractala, gdzie takie coś mogę kupić w detalu (jakaś firma z RPA robi zamienniki za 5 dolców, ale wysyłka kosztuje 18 :)). Odpisali mi po 1,5 msc z przeprosinami, że mieli awarię mailservera i dopiero teraz część odzyskali i pytaniem czy aktualne. Po wysłaniu zdjęcia numeru seryjnego z pudła po obudowie, obiecali mi filtr przysłać za darmo. I teraz najlepsze - zdjęcie wysłałem w piatek około 14:30, wczoraj ze skrzynki (a więc Poczta Polska) odebrałem filtr wysłany ze Szwecji. Nie mam pojęcia jak im się to udało.. #pcmasterrace
Zrobiłem dziurę we frontowym filtrze w Fractal Define R5. Założyłem ticketa u fractala, gdzie takie coś mogę kupić w detalu (jakaś firma z RPA robi zamienniki za 5 dolców, ale wysyłka kosztuje 18 :)).
Odpisali mi po 1,5 msc z przeprosinami, że mieli awarię mailservera i dopiero teraz część odzyskali i pytaniem czy aktualne. Po wysłaniu zdjęcia numeru seryjnego z pudła po obudowie, obiecali mi filtr przysłać za darmo. I teraz najlepsze - zdjęcie wysłałem w piatek około 14:30, wczoraj ze skrzynki (a więc Poczta Polska) odebrałem filtr wysłany ze Szwecji. Nie mam pojęcia jak im się to udało..
#pcmasterrace