Aktywne Wpisy
WenerowaAngela +98
No heloł
Kopytnik_1 +13
#wojna #rosja #ukraina #polska #nato #wojsko #pytaniedoeksperta #ciekawostki
Jak to jest możliwe? Czym i kim Rosjanie są w stanie zaatakować NATO? Tworzą potajemnie armię klonów? Czy to nie jest czasem ta sama armia, która teraz z mozołem tygodniami zajmuje miasteczka na Ukrainie o wielkości Pruszkowa, tracąc przy tym tysiące zabitych i rannych? Czyli co, za kilka lat to będzie już inna armia, nowocześniejsza i bardziej liczna?
Jak to jest możliwe? Czym i kim Rosjanie są w stanie zaatakować NATO? Tworzą potajemnie armię klonów? Czy to nie jest czasem ta sama armia, która teraz z mozołem tygodniami zajmuje miasteczka na Ukrainie o wielkości Pruszkowa, tracąc przy tym tysiące zabitych i rannych? Czyli co, za kilka lat to będzie już inna armia, nowocześniejsza i bardziej liczna?
Czy jest możliwość jakiegoś szybkiego i sprawnego pobrania kawałka miasta z oteksturowanymi modelami 3d z google earth?
Próbowałem googlować i niestety satysfakcjonującego mnie nie znalazłem.
Dodam jeszcze, że niestety, ale jest to miasto zlokalizowane w Chinach.... i nie ogarniam nazw modeli 3d zapisanych w krzaczkowatym języku na google warehouse :/
#architektura #sketchup #3dsmax
Teraz koncepcja w hongkongu, setki budynków o różnej wysokości, wszystko pięknie wymodelowane i otexturowane w google earth, ale nie ma jak na skróty tego ściągnąć i po prostu wsadzić swojego pomysłu w istniejące otoczenie:)