Remix robiony tylko z okazji konkursu. Styl uliczny Dixona mocno mi nie podchodzi, ale wzięcie udziału w konkursie nie zaszkodzi. Do tego dosyć szybki deadline (do 16). Ale jak na takie warunki aranżacji, wyszło całkiem nieźle według mnie :) #muzyka #rap #chwalesie #remix #muzykaludiego
@Zarazeqq: Akurat z dopasowaniem bitu miałem mocne bóle. Potem sobie pomyślałem że Tomb w sumie jest z tego powodu znany i lubiany i zostawiłem ( ͡°͜ʖ͡°). Powolniejsze bębny sprawiały że wypadał jeszcze bardziej, szybsze brzmiały by jeszcze gorzej. Musiałem gdzieś znaleźć lukę. :D
@Zarazeqq: Wyróżniam się już chaosem ( ͡°͜ʖ͡°). Jak próbowałem dostosować wokal do trapu to to brzmiało jak daft punk za czasów swojej największej sławy ( ͡°͜ʖ͡°). Póki co nie liczę na zbyt dużą konkurencję bo tydzień to trochę mało czasu na stworzenie cudów.
@ludi889: czy ja wiem, jak ktoś przez ten tydzień się nie będzie #!$%@?ć to zrobi sztos. Przypominam, że płyta Gangu Albanii została wyprodukowana i nagrana w 3 dni (⌐͡■͜ʖ͡■)
Zdecyduj się :D. Znaczy, info o konkursie dostałem (przed?)wczoraj. Nie moja stylistyka jak już mówiłem i nie mam specjalnego pomysłu na sztosowy aranż. Taki typowy średni+ bit mi wyszedł jak dla mnie.
@Zarazeqq: Teoretycznie masz rację. Aczkolwiek ja mimo wszystko mam parę typów złej muzyki, i Gang akurat należy do tej grupy ( ͡°͜ʖ͡°). Ale marketingu nie można Popkowi odmówić. No i wielu #lolcontent :D
#muzyka #rap #chwalesie #remix #muzykaludiego
->Sztos
Zdecyduj się :D. Znaczy, info o konkursie dostałem (przed?)wczoraj. Nie moja stylistyka jak już mówiłem i nie mam specjalnego pomysłu na sztosowy aranż. Taki typowy średni+ bit mi wyszedł jak dla mnie.