Aktywne Wpisy
Widzieliście że od około 4-5 msc linkiewicz ma faceta xD
Ciekawe co sobie taki myśli xD
Ciekawiło mnie kogo pierwszego pokaże xD
Przecież to jest żart
#famemma
Ciekawe co sobie taki myśli xD
Ciekawiło mnie kogo pierwszego pokaże xD
Przecież to jest żart
#famemma
PrawaRenka +17
#przegryw
Ogólnie od najmłodszych byłem bardzo strachliwy.
Jak sobie przypomnę to często już odczuwałem niepokój w wieku 8-9 bez jakiejś konkretnej przyczyny. Z jeszcze wcześniejszych lat życia przypomniała mi się sytuacja gdy płakałem, bo rodzice chcieli pojechać jakąś inną drogą niż zawsze, a ja się bałem że się zgubimy na amen xD Też kiedyś miałem bardzo dużo koszmarów sennych, tak wiele że nawet bałem się zasypiać i sam wieczór obniżał mi nastrój
Ogólnie od najmłodszych byłem bardzo strachliwy.
Jak sobie przypomnę to często już odczuwałem niepokój w wieku 8-9 bez jakiejś konkretnej przyczyny. Z jeszcze wcześniejszych lat życia przypomniała mi się sytuacja gdy płakałem, bo rodzice chcieli pojechać jakąś inną drogą niż zawsze, a ja się bałem że się zgubimy na amen xD Też kiedyś miałem bardzo dużo koszmarów sennych, tak wiele że nawet bałem się zasypiać i sam wieczór obniżał mi nastrój
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
FUCK KONAMI
Ogólnie cały drugi akt mnie z każdą misją coraz bardziej wkurzał. A taka dobra gra pod względem mechaniki.... A najgorszy MGS pod względem fabuły.
a się okazuje że nawet zostały szcżątki kolejnej misji i że miał być chapter 3.
Skull face też jest bardzo słaby
Moim zdaniem powinni się skupić na misjach fabularnych jak w starych MGS-ach a nie na side opsach, ale w sumie otwarty świat trzeba było czymś zapełnić.
Z drugiej strony ten otwarty świat jest i tak mocno udawany. To nie jest Skyrim
Zatrudniono Kiefera Sutherlanda tylko po to, żeby teraz Snake ledwo co się odzywał raz na jakiś czas, przez co postać Big Bossa bardzo stracila na jakości. Bo pewnie Kiefer brał 500 dolców od linijki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W dodatku widać, że dużo cutscen użyto tylko dlatego, że były w trailerach. Te wszystkie
@Asterling: tak to można sobie wszystko tłumaczyć. A postać Venom Snake'a jest przez to #!$%@? i tyle. Wszyscy gadają jak najęci a ten stoi i kiwa łbem, czasem coś stęknie.
I jakby niby nie miał mieć charyzmy Big Bossa to by nikt za nim nie szedł.
Za bardzo starasz się wybielać słabe pomysły Kojimy tylko dlatego że to Kojima. Zmiana głosu Snake'a była dobrym