Aktywne Wpisy

Itslilianka +738
Jakiś czas temu ta jak #rozowepaski zacząłem robić ankiety po randkach z tindera xD Beka jak to się teraz czyta po takim czasie xD #zwiazki #randkujzwykopem
źródło: temp_file83664017561188536
Pobierz
mAgnes91 +465
Mirki, musze się wygadać. Mieszkam w Polsce B gdzie o pracę ciężko dlatego też jest tutaj duzo #januszbiznesu. Z dniem 1.03 zostalam zatrudniona w nowo powstalym sklepie odzieżowym z dotacji z urzedu pracy (tzw prace interwencyjne) Oprócz mnie na tych samych zasadach zatrudnione były 2 dziewczyny + 2 stażystki. Przed otwarciem sklepu oczywiście rozkładanie towaru, mycie okien itd na tzw czarno. Z początku wszystko wydawało się w miarę ok aż do

Potrzebuję krzesła do komputera. Im tańsze tym lepsze (ale niekoniecznie kosztem jakości).
Dziennie będę siedział na nim +6h.
Zależy mi na tym, żeby miało zagłówek, ale jak będzie podnóżek to w ogóle będę w siódmym niebie.
Na razie myślałem o DxRacer albo AkRacing.
Macie jakieś sugestie?
899 zł, ale w porównaniu do fotelu mojego szefa, który dał za swoje 4k (czo?) DxRacer wygrywa wygodą (i ceną). Gratisowe poduszki pod głowę i lędźwia, stelaż oparcia i siedziska z rurek (nie do rozwalenia),
Chciałem zebrać pare propozycji i wybrać się do do salonów z laptopem i posiedzieć na nim ze 2 godziny.
@Rst00: Naprawdę uważasz, że nikogo z tagu #programowanie ten temat nie zainteresuje i nikt nie będzie posiadał wiedzy?
@kneefer: W pracy mam to samo, wydali na krzesła po 800E (dla każdego z 1000 pracowników) a mnie bolą po
Wcześniej miałem "fotel prezesa" a Allegro za ok.200pln i był bardzo niewygodny, plecy bolały po 1h, natomiast na Ergomax Flexi Plus mogę siedzieć nawet i 10h wygodnie, bez żadnego bólu.
Sam natomiast siedzę teraz na DXRacerze z serii F, materiałowym i jest jak najbardziej OK. Markus z IKEI nie ma podejścia ;)