Wpis z mikrobloga

mircy z #krakow, gdzie w galerii krakowskiej znajde spoko sluchawki dokanalowe? moze byc nawet za milion cebulionow, nie wytrzymam pare h podrozy pkp bez sluchawek (,)
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hulda: polecam ci te od appla. Drogie nie sa a graja genialnie. No i dla mnie najwazniejsze ze mi paduja doskonale. Zazwyczaj mnie gniota sluchawki a te sa super
  • Odpowiedz
@hulda: Człowieku jesteś w galerii handlowej i potrzebujesz mirko aby dowiedzieć się gdzie kupić słuchawki?? Za chwilę niesamodzielni myślowo #spamerzy zaleją idiotycznymi pytaniami także wykop.
  • Odpowiedz
@Quenya: bylem z pare miechow temu w saturnie - z dokanalowych mieli tylko szajs od sony, philipsa; cos w stylu sennheiser cx 685 chce upolowac bo sie wlasnie rozwalily

@bocznica: a co to za sluchawki "te od appla"? jedyne co znalazlem na necie to nie sa dokanalowe :(
  • Odpowiedz
Saturn, Swerisy, Kerf, Komputronik, Samsung, Empik

@Andczej: sorry cumplu, ale sluchawek z tego szajsu to bym psu w dupe nawet nie wsadzil ( )

ale dzieki, myslalem ze ktos ma jakies ulubione pewniaki; jak cie bardzo zirytowalo moje pytanie, polecam sie na czarnolisto, bedziesz mial spokojniejszy dzien
  • Odpowiedz