@ayylmao: Patrz na datę palenia. Istotna jest świeżość produktu. Proponuję wybrać kawę prosto z palarni. Nie koniecznie jakąś dużą markę i nie koniecznie z coffee deska ( ͡°͜ʖ͡°)
@finestcoffee_pl: Jak będę robił następne zamówienie to pewnie właśnie u Was. Teraz potrzebuję zamówić jeszcze parę rzeczy które tylko tam są no i dają 30zł za free przy pierwszym zamówieniu czyli z 250g kawy :)
@ayylmao: A przypadkiem 30 zł rabatu nie jest przy zakupach powyżej 149 zł? :) Ja tak widzę w popucie na stronie. 30 zł rabatu nie przebiję, ale powyżej pewnej kwoty jest darmowa wysyłka. Serdecznie zapraszam :)
PS. Jak pisałem wcześniej. Najlepszym wyborem będzie kawa prosto palarni. Znajdź taką, której opis smakowy Ci przypasuje oraz na datę palenia :) Data nim krótsza tym lepiej.
#kawa #kawatime
30 zł rabatu nie przebiję, ale powyżej pewnej kwoty jest darmowa wysyłka. Serdecznie zapraszam :)
PS. Jak pisałem wcześniej. Najlepszym wyborem będzie kawa prosto palarni. Znajdź taką, której opis smakowy Ci przypasuje oraz na datę palenia :) Data nim krótsza tym lepiej.