Aktywne Wpisy

ignis84 +130
Martwię się, mój stan pogarsza się z dnia na dzień. Teraz to lawinowo idzie.
Jak już pisałam doszło do złamania kompresacyjnego kręgosłupa, krąg obniżył się o 25%.
Z tego powodu doszło do obrzęku szpiku kostnego i stanu zapalnego. Coraz bardziej mnie boli i coraz bardziej nogi mi drętwieją, oprócz tego tułów mi sztywnieje, to takie uczucie jakby mój tros ktoś wsadził w gips. Czuję się, jak żywy posąg. Jestem dość mocno przestraszona,
Jak już pisałam doszło do złamania kompresacyjnego kręgosłupa, krąg obniżył się o 25%.
Z tego powodu doszło do obrzęku szpiku kostnego i stanu zapalnego. Coraz bardziej mnie boli i coraz bardziej nogi mi drętwieją, oprócz tego tułów mi sztywnieje, to takie uczucie jakby mój tros ktoś wsadził w gips. Czuję się, jak żywy posąg. Jestem dość mocno przestraszona,

Mr_Beniz +52
źródło: temp_file3456790671110858846
Pobierz

Hehe, 10 koła wtopił, jak było na górce.. Fajny wykres był na niebezpieczniku, jak bańka ewoluuje - świetnie się wpasowuje w to pierwszy krach i teraz drugi. No ale jak się bez opamiętania kupuje jak leci...
#bitcoin
Może w przyszłości autor tego nagłówka sam będzie płacił bitcoinami.
Czekam na moment kiedy będę mógł za burgera zapłacić używając aplikacji mobilnej i BitCoinów. Aplikacja na Androida działa całkiem fajnie.