Wpis z mikrobloga

Mirolandio!

Poszukuję studenta lub studentki chętnego by wystąpić w Studenckim Radiu Żak Politechniki Łódzkiej.

Wszystkich, którzy są zaangażowani w jakieś ciekawe studenckie inicjatywy lub tych z Was, którzy oprócz studiowania zajmują się czymś ciekawym, mają jakieś hobby o którym chętnie by opowiedzieli, po prostu - mogą się czymś podzielić z innymi - zachęcam do napisania do mnie wiadomości prywatnej.

Wystąpienie w ŻAKu to ciekawa przygoda, z której mogą wyniknąć fajne rzeczy, dlatego naprawdę warto! Mam nadzieję, że ktoś z Was się skusi!

#lodz #uniwersytetlodzki #politechnikalodzka #uniwersytetmedyczny #asp #filmowka #student #ahojprzygodo
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wszystkich, którzy są zaangażowani w jakieś ciekawe studenckie inicjatywy lub tych z Was, którzy oprócz studiowania zajmują się czymś ciekawym, mają jakieś hobby o którym chętnie by opowiedzieli, po prostu - mogą się czymś podzielić z innymi - zachęcam do napisania do mnie wiadomości prywatnej.

@chouette: postuję na stronie ze śmiesznymi obrazkami
  • Odpowiedz
  • 2
@chouette: fajna stacja z fajna muzka dopoki ktos sie tam nie odezwie, poziom sucharow na poziomie strasburgera a moj zenadometr w--------a poza skale.
Zostancie orzy graniu muzyki bo sluchacze nie chca sluchac waszych gimbowypocin.
  • Odpowiedz
@chouette: @wielad:

fajna stacja z fajna muzka dopoki ktos sie tam nie odezwie, poziom sucharow na poziomie strasburgera a moj zenadometr w--------a poza skale.

Zostancie orzy graniu muzyki bo sluchacze nie chca sluchac waszych gimbowypocin.

podpisuję się pod tym.. ostatnio wracałem z pracy wieczorem..i jak słuchałem Waszej audycji o podróżowaniu autostopem..to zastanawiałem się czy to żarty, czy serio godzicie się żeby takie coś emitować..
  • Odpowiedz
@jamesbond007 @wielad Chłopaki, rozumiem, że audycje niekoniecznie spełniają Wasze oczekiwania, macie prawo mieć swoją opinię i ją szanuję. Niemniej jednak, niekiedy warto mieć na uwadze, że (jak to mędrcy powiadają) "człowiek uczy się całe życie". Dajmy szansę tym, którzy są w ŻAKu i wciąż oswajają się z rolą radiowca. A jeśli chodzi o muzykę, to sądzę, że redakcja muzyczna ŻAKa serdecznie przyjęłaby wasze komplementy :)
  • Odpowiedz
  • 0
@chouette: racja ze to radio studenckie i sluzy do stawiania pierwszych kromow w radiowym swiecie ale jeden postulat.
Mniej p---------a wiecej muzki :))
  • Odpowiedz