Aktywne Wpisy
TheOneAndOnly +319
Smieszy mnie ze wykopki na kazdym kroku pisza ze NIE WOLNO placic za dziewczyne, kolacje zawsze pol na pol i bron boze sponsorowac wakacji bo jest sie wtedy cuckiem i betabankomatem XD
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
SPiR_SWOJAK +210
Kupuj polskie produkty - ketchup (cz.2)
#ketchup #kupujpolskieprodukty
😎🍅 Kolejna grafika w ramach naszej akcji informacyjnej "Kupuj polskie produkty" - ponownie dotycząca ketchupów! Okazało się, że polskich firm jest więcej - nie chcieliśmy ich pomijać!
😋Na Wasze stoły i grille polecamy
#ketchup #kupujpolskieprodukty
😎🍅 Kolejna grafika w ramach naszej akcji informacyjnej "Kupuj polskie produkty" - ponownie dotycząca ketchupów! Okazało się, że polskich firm jest więcej - nie chcieliśmy ich pomijać!
😋Na Wasze stoły i grille polecamy
zbliżają się wybory i mamy festiwal w postaci:
hitler
zawsze się trochę gwałci
jeździłem po pijaku i było ok
Co to za #kretyn stulecia? Ktoś doszukuje się spisków, żydów, masonów i cyklistów w tym, że nigdy #jkm nie doszedł do władzy. Przecież ten człowiek sam się masakruje. Zawsze. A wiecie dlaczego? Bo nie ma na tyle jaj i odwagi na wzięcie sprawy w swoje ręce. Nie ma jaj by rządzić, bo wyszłoby wtedy w praniu, że cały czas gadał głupoty. Tak jak z rozwalaniem UE od wewnątrz. Wszak krytykować można zawsze.
#korwin #wybory #polityka #bekazkorwina
@M1r14mSh4d3: Podczas tej kampanii wyborczej Jeszcze nie użył tych stwierdzeń