Aktywne Wpisy
kopek +421
5.55 stoję pierwszy pod piekarnia po chleb. Podchodzi 3 emerytów i mówi że oni byli tu już o 5.00 więc są pierwsi xd
A ja mówię - Wie Pan co ja tu już byłem wczoraj o 22.00 xd
Co jest z tymi ludźmi?
#xd
A ja mówię - Wie Pan co ja tu już byłem wczoraj o 22.00 xd
Co jest z tymi ludźmi?
#xd
_gabriel +5
Ostatnio w Internecie czytałem o przypadku kolesia, który zamordował ponad 600 osób. Nie rozumiem, dlaczego Bóg np. nie zabił go piorunem po pierwszych trzech zabójstwach i pozwolił mu zabijać, aż do nabicia takiej liczby? Ofiary to były głównie dzieci... Ja wiem, że to przecież nie Bóg zabijał tylko ten człowiek, ale no mógł przecież zainterweniować i go zabić, jednocześnie nie wpływając zbytnio na naszą wolną wolę.
Pytanie do osób wierzących -
Pytanie do osób wierzących -
Zawołam zainteresowanych, tak jest częściej? #neuropa #4konserwy
@sermaciej: XD
Właśnie sam kanał jest całkiem spoko, mają wielu naprawdę porządnych Dziennikarzy przez duże "D", jak np. pan Bogdan Rymanowski. Ale mają też takie hieny dziennikarskie jak pani Olejnik na przykład. Wszystko zależy od konkretnego człowieka. Też nie potrafię tego zrozumieć, szczególnie, że to co pokazuje ta stacja stoi w sprzeczności z tym co dzieje się na ich facebookowym fanpage'u. Tyle nienawiści i neologizmów
TVN jest po prostu poziom wyżej w manipulacji niż prymitywne republiki niezależne czy TVP.
Trzeba użyć mózgu i godności człowieka żeby dostrzec ich manipulacje.
Jak widać macie z tym problem.
@erbo: A może to z wami jest coś nie tak, skoro wszędzie wietrzycie spiski i manipulacje? PO zyskuje w sondażach, a PiS i Korwin tracą - "hurr durr manipulacja", Poparcie PiS/ Korwina wzrasta "ooo, rzetelny sondaż" albo "hurr durr chcą uśpić czujność".
Komentarz usunięty przez autora
@kobietanawykopie:
A mi się wydawało że pisałem że TVN manipuluje obojętnie czy PO zyskuje czy traci xD
No ale może ty wiesz lepiej co ja uważam xD
@koroluk: Marny trollu, 90% manipulacji TVNu nigdy nie było na wypoku, bo nikt tutaj tego nie wrzuca xDDD
Przedstawiasz totalnie debilną sugestię że jak ktoś twierdzi że TVN manipuluje to jest za PiS i niezależną czy TV Republika, podczas gdy ja widzę manipulacje TVNu będąc wyborcą PO i widzem TVN.