Kto jest waszym zdaniem najgorszym kandydatem na którejkolwiek z list? Ja typuję Justynę Sochę od Kukiza. Takich niebezpiecznych idiotów powinno się izolować od mediów. #neuropa #4konserwy #wybory
@Majk_: Grzegorz Napieralski - SLD - teraz PO dla miejsca na liście, jeszcze zabawniejszy jest Arłukowicz haha ten to dopiero ma hasło haha, następny: Listę PSL do Sejmu zamyka lider zespołu Bayer Full Sławomir Świerzyński, O mandat poselski ubiega się bohater telewizyjnego programu "Rolnik szuka żony" 29-letni Paweł Szakiewicz, Listę komitetu "Kukiz'15" do Sejmu w woj. świętokrzyskim ma otwierać raper i producent muzyczny Piotr Marzec, znany jako Liroy, Aktorka Anna Chodakowska
Justyna Socha – jestem liderką Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Wiedzy o Szczepieniach STOP NOP, matką czwórki dzieci. Zawodowo pracuję jako agent ubezpieczeniowy, a jako wolontariusz wspieram pacjentów informując o przysługujących im prawach oraz zabiegając o poprawę jakości i bezpieczeństwa usług medycznych. Zajęłam się działalnością społeczną gdy u mojego szczepionego dziecka wystąpiły powikłania poszczepienne, a system zdrowia i państwa nie udzielił mi wsparcia. Prywatnie jestem wegetarianką, propagatorką karmienia piersią i idei kooperatyw spożywczych.
#neuropa #4konserwy #wybory
według mnie Macierewicz
Komentarz usunięty przez moderatora
@Majk_: Jonasz Koran-Mekke
Za kluczowe