Aktywne Wpisy

Linnior88 +233
Jak to jest że ludzie inteligentni , ciągle mają jakieś wątpliwości, nie wierzą w siebie a osoby głupsze zachowują się jakby wszystkie rozumy pozjadaly i są takie pewne siebie ?
Czy to chodzi o to że osoba inteligentna ma wyższy poziom samoświadomości ?
Czy to chodzi o to że osoba inteligentna ma wyższy poziom samoświadomości ?

Cinoski +174
Siostra ze szwagrem planują kupić samochód za 100k, oboje dymają w kołchozach, mają dziecko, małe mieszkanie ale kurde suv musi być. Jeszcze spytali czy im pożyczę 20% bo nie mają.

Ale jak 3?
@kalpaucjusz: taki tępy dowcip, że nie uznaje 3 częsci bo była slaba..
Ksiązki pierwsze 3 czytałem i były spoko, nawet nie wiedziałem, że jest więcej.
A ME3 mi się podobał, końcówka była do dupy, oczekiwałem czegoś ala zakończenie baldurs gate czy fallout, czyli streszczanie tego co się stało później, a dostaliśmy kolorową galaktykę. Ale jak 3 ci nie pasowała to ciekawe co powiesz o 4 w której prawdopodobnie zresetowali uniwersum.
No właśnie nie. Akcja gry będzie się rozgrywać w zupełnie innej galaktyce, do której został wysłany statek ludzi w poszukiwaniu pomocy w walce z reaperami. (chyba że to nieaktualne info)
@morchol:
@kalpaucjusz: dużo bym dal żeby była możliwość zapomnienia fabuły i przejść cala trylogię od nowa
Co nie zmienia tego że to jest reset uniwersum, porzucili drogę mleczną, rasy, konflikty między nimi. Do tego nielogiczny, nie potrafimy ogarnąć przekaźników masy, wyślijmy statek do innej galaktyki!!
Poza tym chyba nikt tam już nie został z ludzi którzy tworzyli wcześniejsze ME. Drew Karpyshyn odszedł po zakończeniu ME2 i 3 nie jest już tak dobra. A teraz nie ma tam
@kalpaucjusz: niedawno był news, że wrócił do Bioware...