Wpis z mikrobloga

@Profesjonalne_spodnie_z_kapturem: widzisz, zależy kogo pytasz. Jak faceta to tak bo dla nas jest obojętne jaki kolor sukienki panna na wesele zakłada, ważne jest żeby była ładna i zgrabna, wtedy każdy facet ma #!$%@? na kolor.
Jeśli pytasz kobiety to jest dokładnie odwrotnie, jeśli panna jest ładna i zgrabna to jakiego koloru by nie założyła będzie #!$%@?, no chyba że jest mocno przeciętna i nie budzi odczuć, że wygląda lepiej niż pytana
  • Odpowiedz
@Profesjonalne_spodnie_z_kapturem: wg mnie czarna i jakakolwiek inna jest ok, bo to osoba nosząca ją ma czuć się w niej uber #!$%@?ście. to tylko te #!$%@? zabobony i zawiść kobiet sprawiły, że jest coś takiego jak "ej bo czarnej to nie wypada, niu niu"
  • Odpowiedz
o tylko te #!$%@? zabobony i zawiść kobiet sprawiły

@bemo: No w sumie to głównie o to rozbija się moje pytanie. Jak wrzucane są tutaj zdjęcia z tatuażami, pierceingiem czy innymi rurkami to zawsze gównoburza, że jak to wygląda itd. Wynika z tego że jakieś standardy jednak "obowiązują". Dla mnie akurat wesele to bardzo specyficzna impreza, która kieruje się swoimi prawami i fajnie jest się trzymać tradycji, żeby nie wyglądało to
  • Odpowiedz
@Profesjonalne_spodnie_z_kapturem: nie właśnie, to ludzie sobie wmówili że czarny kolor jest kolorem pogrzebowym. ja uważam, że każdy powinien ubrać to w czym będzie czuł się najlepiej (elegancko - jeśli chodzi o wesele). kolor nie ma nic do rzeczy, i tak na weselach jest cała paleta barw ;)
  • Odpowiedz