Wpis z mikrobloga

#!$%@? beka z ludzi którzy myślą, że spodnie slim fit, są ciasne czy uwierają jaja, #!$%@?, że mają krok taki sam jak standardowe spodnie, #!$%@?, że wkładasz w nie luźno nogę i nic Cię nie ciśnie, ba są nawet wygodniejsze niż dużo za duże jeansy,
jedyny ból który wywołują te spodnie to wasz ból dupy XD
#!$%@? dalej w swoich dzwonach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#takaprawda #ubierajsiezwykopem #spodnie #jeansy #boldupy
t.....i - #!$%@? beka z ludzi którzy myślą, że spodnie slim fit, są ciasne czy uwiera...

źródło: comment_wwfjg58AF0xiRY7AgNzFvvfBNfnGOeBh.jpg

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
@ttinyowski: zawsze jak kupuje nowe portki to przymiarki zaczynam od slim fitow i stwierdzam ze są to idealne spodnie dla ciotowatego pokolenia po 93roku. Zawsze ale to zawsze mam problem aby przeciągnąć je przez łydkę, jak kolega wyżej. Zawsze ale to zawsze jak siadam to odsłaniają mi pół dupy. I zawsze odznacza mi sie w nich fiut. Po co mam sie męczyć? Chce mieć takie spodnie bo mam ładne zgrabne
  • Odpowiedz
@Badyl69: a jaki rozmiar? Sam kupilem jedne slimy. Nie byłem nigdy do nich przekonany ale przynierzylem i okazaly sie swietne. W pasie trochę luzne, lydka sie miesci (a malych nie mam bo #!$%@? nogi jak ćwiczę )szerokie nie sa więc dobrze to wyglada z butami, jedynie na udach są dość mocno opiete ale nie wpływa to na wygode.
  • Odpowiedz
@Badyl69: no nie wiem, tak na serio, może przymierzasz skinny a nie slimy?
Skinny to juz inna liga i bez wątpienia nie kazdy sie w nie w ogole zmieści.
Po drugie, slimy są zazwyczaj w tych lepszych markach tj Levis nieco luźniejsze niz w takich H&M czy Zarach
  • Odpowiedz