Wpis z mikrobloga

@noxchi: Mi oprócz mikołaja, zająca itp żadnych kitów nie wciskali, tylko wszystko tłumaczyli głupki jedne. :v
Ale kuzynka mi opowiadała że w lesie po kamieniem mieszkają krasnoludki i chodziłyśmy ich szukać, ale się nas bały.:(
@noxchi: kiedyś spytałem znajomego rodziców (był wtedy w wieku ok 40 lat), dlaczego nie ma włosów na czubku głowy tylko po bokach. Odpowiedział, że zasnął w domku na drzewie w lesie i wiewiórki mu zjadły. To było dla mnie takie logiczne, przecież on często chodził po lesie! Jestem od dawna dorosły, a dopiero niedawno się zorientowałem, że nadal wydaje mi się, że panowi Jasiowi wiewiórki oskubały włosy - a on po
@noxchi: A jeszcze moj dziadek nie ma kciuka, stracil go dawno temu przy pracy. A moja siostra bedac malutka miala straszny problem ze ssaniem palcow i nic nie pomagalo, zadne gorzkie paluszki i tym podobne. Rodzice jej powiedzieli, ze dziadek ssal palca i mu odpadl i jej tez sie to stanie. I tak ja wyleczyli ze ssania kciuka raz na zawsze tak sie wystraszyla ;)
@noxchi: Mój kuzyn powiedział mi, że parówki zrobione są z cycuchów z wymienia krowy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A kiedy dowiedziałam się, z czego NAPRAWDĘ zrobione są parówki, to żałowałam, że nie mówił prawdy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@noxchi: U mojego kumpla z dzieciństwa (lvl 5-6) na podwórku była stara piwnica, do której wchodziło się pod ziemię. Jego starszy brat (lvl 24) nie chciał żebyśmy tam wchodzili żeby nic sobie nie zrobić. Powiedział więc nam żebyśmy tam nie wchodzili bo tam mieszkają pedały i mogą nam zrobić krzywdę. Strach nas obleciał i nawet tam nie podchodziliśmy. Dopiero po kilku latach załapaliśmy o co chodzi...