Wpis z mikrobloga

@jakubnn: Też szukam i jutro chyba zadzwonię do Izoplastu. Dali całkiem niezłą cenę, a firma raczej porządna :).

Ewentualnie jakbyś znalazł jakąś firmę godną polecenia to daj znać,ok?( ͡º ͜ʖ͡º)
@jakubnn: Ja się zdecydowałem na msOkno. Wymieniłem wszystkie okna w mieszkaniu razem z parapetami przy okazji generalnego mega remontu. Była to zdecydowanie najlepsza ekipa ze wszystkich, które pracowały przy moim remoncie. Punktualni, kulturalni, trzeźwi. Zrobili szybko, porządnie nic nie zepsuli, a na koniec po sobie posprzątali. Generalnie byłem i nadal jestem mega zadowolony. Jak pomierzysz sam stare okna i wyślesz zapytanie do nich mailowo to dostaniesz zgrubną wycenę w ciągu tygodnia.
Możesz na zamówienie wziąć z DMD warto się pofatygować, bo firma ma okna jedne z lepszych w Polsce strona dmd.info.pl. Na Łódzkich majstrów lepiej uważaj. Lepiej wg mnie brać okna pcv, są tańsze, a wytrzymałośc jest taka sama jak drewniane, jak nei lubisz białego koloru to można bez problemu wziąć w kolorze innych np brązowym