Aktywne Wpisy
olo1917 +555
Niech mi ktoś pokaże inne media, które znalazly / nagłośniły więcej afer niż TVN i Gazeta Wyborcza.
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta
Tumurochir +89
Osobiście bardzo się cieszę, że Plac Defilad zostanie w jakiś sensowny sposób zagospodarowany. Sam projekt też mi się bardzo podoba, chętnie dowiem się więcej na jego temat. Okazja zapewne nadarzy się podczas festiwalu 'Warszawa w budowie' (10.10-11.10), byłam na ostatnich 3 edycjach i to bardzo fajna rzecz dla ludzi którzy są trochę bardziej zainteresowani architekturą i urbanistyką.
#architektura #warszawa
@Mirabelkowa: W sumie coś zielonego byłoby dobrą alternatywą, ale trzeba było znaleźć miejsce dla MSW i to jest doskonała lokalizacja.
@Mirabelkowa: Czooo? Przecież wokół pkinu jest pełno zieleni. Z której nikt nie korzysta.
@Dolan: No, w końcu. Ktoś powoli zaczyna to zauważać. Zaraz obok placu defilad jest przecież park i fontanny. Nikt tam nie chodzi odpocząć oprócz okolicznej żulerii.
Masz więcej zdjęć?