@maciekpod: Hallo! Witam prezesa :) The taken king zakupiony na nowo wprowadzam sie do gry ,gracie jeszcze widze na calego, znajdzie sie tam gdzies dla mnie czasami miejsce?
Heh ja własnie siedzę w pracy i sobie czytam jakie zmiany itd. sama gra mi się na nowo podoba odświeżona fajnie ale sporo zmian! nie które nie bardzo jeszcze rozumiem wiec liczę na pomoc:P W tej chwili kończę Dom Wilków i przypominam sobie co i jak :P najpierw chciałbym fabułę ogarnąć,gear lvl itd. bo na rajdy to jeszcze za wcześnie:P
Widzę że udało się wam ukończyć pierwszy etap rajdu dość skomplikowany jest ale się ogarnie:P nie wiem za bardzo czy teraz light jest jeszcze tak samo ważny jak wcześniej bo wydaje mi się że tak! bez 260 minimum to nie ma co podchodzić :P Dzisiaj wieczorkiem będę grał to jak będziecie to się podłącze :)
@Smager: do rajdu nie ma co podchodzic bez 290 ;) dlatego dalismy sobie spokoj :) ogolnie light zdobedziesz po prostu grajac, masz mase questow itp itd
The taken king zakupiony na nowo wprowadzam sie do gry ,gracie jeszcze widze na calego, znajdzie sie tam gdzies dla mnie czasami miejsce?