Aktywne Wpisy

MonazoPL +209
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
źródło: comment_GaLbyUZfBINJgAZkMkPrL4qct4kzIaJ3
PobierzJak nazywacie tę część chleba?
- Chlubka 16.9% (56)
- Brzuszka 18.7% (62)
- Skrajka 37.5% (124)
- Ogonek 26.9% (89)

Wchodzę - jedna kabina wolna. Uderzam do środka.
A tam uderza mnie smród świeżo spuszczonej kupy i widok niedźwiedziego pazura na porcelanie.
No nic, reszta kabin zajęta, szybkie siku na wdechu.
Wychodzę - oczywiście kolejka na pierdyliard bab.
Już wiem co będzie.
Będzie na mnie.
I mijam się z moją "następczynią", nasz wzrok też się mija.
Przez te ułamki sekund moje oczy krzyczą "serio, to nie ja :< nie jem takiego świństwa".
Ale już wiem, że ta baba mnie nie rozumie,
wchodzi tam i sobie myśli pewnie:
"taka ładna, a takie paskudne kupsko wali".
I potem cały dzień zepsuty.
#gorzkiezale #tagujetogowno (hehe, czacie) i trochę #logikarozowychpaskow bo nie wiem czy panowie też tak mają. No i #kupa #mowiejakjest
Co się przejmować opinia innych w takich sprawach, grunt by mieć przeczucie ze się zostawia względny porządek PO SOBIE i tyle: p
I masz alibi xD
Nie masz serio się czym martwić moim zdaniem :)
Jako, ze kobiety nie dysponuja odpowiednim wyposazeniem zalecam zakup urzadzenia ponizej
źródło: comment_tbnHpF9voq0HEmuTTDMKPCYM4fnPCREq.jpg
Pobierz