Aktywne Wpisy
PokemonowyRambo +518
Ale mam pogardę wobec "kierowców", którzy lecą 95 km/h na ograniczeniu do 70, ale przy fotoradarze to zwolnią do 45 km/h na tym samym ograniczeniu.
Debile.
#motoryzacja #kierowcy
Debile.
#motoryzacja #kierowcy
WielkiNos +154
Problem z psiarzami jest taki, że sami śpiąc z psami i jedząc z nimi tą samą łyżką na co dzień przywykają do syfu. Brud i smród przestaje ich ruszać.
Psiarz nie widzi więc nic dziwnego w tym, że pies obsika drzwi do sklepu i potem ktoś musi to myć albo podejdzie na parkingu do samochodu czy roweru i naszczy na koła, za których umycie ktoś zapłacił lub sam mył. Dla psiarzy smród
Psiarz nie widzi więc nic dziwnego w tym, że pies obsika drzwi do sklepu i potem ktoś musi to myć albo podejdzie na parkingu do samochodu czy roweru i naszczy na koła, za których umycie ktoś zapłacił lub sam mył. Dla psiarzy smród
Mirki i Mirabelki, już raz pisałam do Was w tej sprawie, ale wtedy jeszcze nie miałam zielonego pojęcia o laptopach. Teraz już się trochę zorientowałam i ponawiam prośbę: pomóżcie! Wciąż szukam laptopa na studia. Zależy mi na czymś lekkim, poręcznym, szybkim, wydajnym, z ładną grafiką, ekranem 15" tak do 3,5k. Co mi polecicie?
Właśnie przeglądam laptopy i patrzę na MacBooka Pro Retina ale trochę cenowo ból, a 13" nie chcę. Co sądzicie o sony vaio multi-flip? Miał ktoś?
http://www.x-kom.pl/p/243847-notebook-laptop-15-6-asus-r510jx-xx041d-8-i7-4720hq-8gb-128-1tb-dvd-gt950m.html
Z windowsem, czy bez?
Pozdrawiamy ;)