Aktywne Wpisy
Uuroboros +258
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
WielkiNos +29
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Polacy nie mordowali Żydów, to Żydzi mordowali Żydów i Polaków, a jeśli chodzi o imigrantów, to proponuje iść i dać się im zgwałcić, bo trzeba robić to, co oni lubią - za taki wpis na Facebook'u pracownica biblioteki w Tomaszowicach straciła pracę. Wpis został zamieszczony z publicznego konta placówki.
Oto przestroga dla tej całej prawicowej patoli i innych gimbusów umysłowych przed wypisywaniem wulgarnych, ksenofobicznych komentarzy. Tak się powinno postępować z tym elementem. Ciekawe czy wypisywalibyście to samo będąc podpisanym imieniem i nazwiskiem.
#neuropa #4konserwy #bekazprawakow
@Ripper: Jakby to pisała z prywatnego konta to by nie było problemu, ale żeby pisać prywatne opinie ze służbowego?
@Ripper: selekcja naturalna
Hurr, durr, Niemcy zwalniają z pracy polską inteligencję za bronienie polskości!!!
A tak poważnie, to smuci trochę wypowiedź tej pani:
@Ripper: ...i zamiast pouczyć, wyrzucam z pracy
@jankotron: Idealnie podsumował.
@jankotron: niezły syndrom oblężonej twierdzy :D
@wielooczek:
Zresztą patrząc na Wykop (i nie tylko) dochodzę do wniosku, że największą obelgą w moim przypadku było nazwanie go prawicowcem.
Myślisz że kogoś interesują Twoje racjonalizacje i uzasadnienia, jakieś połajanki ja vs "wy", gdy już złapano Cię na "mowie nienawiści" i używaniu języka, za który tępisz innych, właśnie do ich tępienia?
Mnie w ogóle, no, w porywach może średnio, bo takie dwójmyślenie jest na swój sposób ciekawe.
Ale jednak radziłbym się go pozbyć.
Im mniej nam wolno tym lepiej. Wolność polega na nieustającej kontroli jak wiadomo i karaniu za ekspresję.
Następne w kolejce wprowadzenie pojęcia myślozbrodni - na zachodzie serio się już od dawna nad tym myśli.