Wpis z mikrobloga

s5, s5 neo, alpha, OPO, OPT, Moto X 2, Moto X Play, Moto G 3, Meizu MX5, M2 Note, Zenfone 2, Nexus 5, (lub poczekać na 5X) a i pewnie jeszcze więcej dobrego stuffu (jakieś honory, htc one) by się znalazło w ok. do 1,5k
z wyższej półki kusza też LG G4, Nexus 6, s6, Note 4, Note Edge
cholernie ciężki wybór
smartfonu nigdy nie miałem (avila here, więc jestem przyzwyczajony do przycisków pod ekranem), nie wiem za bardzo na co zwracać uwagę, co brać, jak żyć?
fajnie jakby nie był ok 5,5 calową kobyłą (więc z tej listy gros telefonów wypadnie), no chyba że się mylę i da się do tego przyzwyczaić
#android #samsung #motorola #oneplus #nexus #lg #telefony #telefon #smartfon #smartfony
  • 14
@vaultboy: Goły tył strasznie śliski, nalepiłem szkło i jest ok. Ogólnie, szkło jak szkło, #!$%@? i pajączek :D

Nowy touchwiz jest szybszy od iOS, really

CENA leci na ryj w zastraszającym tempie...
@maks112: Ostatnio pisał jakiś mirek że mu po 5 miesiącach już zacina mimo iż ma tylko kilka aplikacji i ze 200 zdjęć. Dziękuję za takiego flagowca za ok 3k
@mikii77: Każdemu może się trafić #!$%@? model, u kolegi który zasyfiony niemiłosiernie telefon ma i wgral nawet antywirusa który #!$%@? ram jak szalony (kisne niemiłosiernie z tego) zacinki nie uswiadczylem przez 3 godziny intensywnej zabawy i kolega tez się nie skarży a telefon ma od premiery.
@gramacz: Zabawy z elephone raczej na pierwszy smartfon bym odradzil. Stockowy android na tym telefonie to tragedia a nie ma co odrazu zmuszać op