Aktywne Wpisy
nabbek +654
Polska5Ever +42
Jaka "zła" decyzja finansowa jest warta każdej waszej wydanej złotówki?
Dla mnie są to podróże i posiadanie psa. Jestem ogólnie oszczędny, mam poduszkę, inwestuje nadwyżki iiiii prawdopodobnie pogarszam swoją przyszłą sytuację finansową, ale IMO warto. Nie zatrzymuję się w luksusowych hotelach ani nie jem na mieście każdego posiłku podczas podróży, ale sama możliwość odwiedzania nowych miejsc i doświadczania nowych rzeczy jest dla mnie bezcenna.
Tak samo posiadanie psa.
A u was?
#
Dla mnie są to podróże i posiadanie psa. Jestem ogólnie oszczędny, mam poduszkę, inwestuje nadwyżki iiiii prawdopodobnie pogarszam swoją przyszłą sytuację finansową, ale IMO warto. Nie zatrzymuję się w luksusowych hotelach ani nie jem na mieście każdego posiłku podczas podróży, ale sama możliwość odwiedzania nowych miejsc i doświadczania nowych rzeczy jest dla mnie bezcenna.
Tak samo posiadanie psa.
A u was?
#
z wyższej półki kusza też LG G4, Nexus 6, s6, Note 4, Note Edge
cholernie ciężki wybór
smartfonu nigdy nie miałem (avila here, więc jestem przyzwyczajony do przycisków pod ekranem), nie wiem za bardzo na co zwracać uwagę, co brać, jak żyć?
fajnie jakby nie był ok 5,5 calową kobyłą (więc z tej listy gros telefonów wypadnie), no chyba że się mylę i da się do tego przyzwyczaić
#android #samsung #motorola #oneplus #nexus #lg #telefony #telefon #smartfon #smartfony
jak masz spore kieszenie i łapy...
Zdecydowanie note4 (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Małe łapy i kieszenie - s6
Nowy touchwiz jest szybszy od iOS, really
CENA leci na ryj w zastraszającym tempie...
Mój tez rzadko, bo rzadko, ale czasem zamuli :P
chcesz telefon który będzie długo działal bez lagów to bierz coś z minimum 2GB RAM i czystym androidem. zerknij na Xiaomi Mi4, Elephone P8000, o chińczykach wszystkiego dowiesz się tu http://telchina.pl/
@gramacz: Zabawy z elephone raczej na pierwszy smartfon bym odradzil. Stockowy android na tym telefonie to tragedia a nie ma co odrazu zmuszać op