Aktywne Wpisy
Nigirium_Ignis +1371
Dzisiaj uratowałem człowiekowi życie! Na zakładzie w pracy kolega około 50 lat padł blady jak ściana i jako jedyny potrafiłem robić resuscytację. Robiłem ją do przyjazdu karetki, patrząc na jego bladą, wykrzywioną i oplutą przez samego siebie twarz. Myślałem, że to już jego koniec. Sam zarządziłem wszystkim, bo wszyscy spanikowali. Dowiedziałem się przed chwilą, że będzie żył, a do tego czasu nie mogłem się pozbierać. Pamiętajcie drogie wykopki, że warto posiadać taką
fundacjawosp +494
❤️ 32. Finał WOŚP zagra w niedzielę, 28 stycznia 2024 roku! Gramy pod hasłem „Płuca po pandemii. Gramy dla dzieci i dorosłych!”, a tegorocznym motto zbiórki jest „Tu wszystko gra OK!”. W tym roku centrum Letniej Zadymy w Środku zimy znajdzie się w nowym miejscu — na Błoniach PGE Narodowego w Warszawie!
❤️ Tegoroczny Finał dedykowany będzie zakupowi sprzętu do diagnozowania, monitorowania i rehabilitacji chorób płuc pacjentów na oddziałach pulmonologicznych dla dziec
❤️ Tegoroczny Finał dedykowany będzie zakupowi sprzętu do diagnozowania, monitorowania i rehabilitacji chorób płuc pacjentów na oddziałach pulmonologicznych dla dziec
Hi , dear
Thanks for purchasing from geekbuying.com.
We are very sorry to inform you that we can only send 10 pcs of this card readers out to each customer as we did not imagine that we could sell 50.000 pcs for just in a weekend time.
Very embarrassed for " not-enough stock " situation but we have to tell you about this and hope you can understand that.
Please get back to us if you agree on sending the 10 pcs out or not and for the rest amount we will refund by paypal in 24-48 hours.
Sincerely apologize for any inconvenience caused by this.
339320
Micro SD Card TF Card Reader Color Random
Best wishes,
Kate
#aliexpress #geekbuying
Komentarz usunięty przez autora
Thanks for purchasing from geekbuying.com.
We are very sorry to inform you that we can only send 20 pcs of this card readers http://www.geekbuying.com/item/339320 out to each customer as we did not imagine that we could sell 50.000 pcs for just in a weekend time.
Very embarrassed for " not-enough stock " situation but we have to tell you about this and hope you can understand that.
Please get