Wpis z mikrobloga

@m00n: to jest oryginalne W123 AMG. Jak widzisz, poza przednią dokładką do zderzaka, pakiet zawiera też nakładki na progi i pod tylnym zderzakiem, a także lotkę na klapie bagażnika. Interesujesz się tu autami i nie wierzę, że nie widziałeś tego modelu, ale odpowiedź na pytanie czemu ludzie "kundlą" zwykłe wersje to chyba jest prosta - wersji AMG jest jak na lekarstwo, a przynajmniej ja, dałbym się pociąć za taki egzemplarz :)
Pobierz vibro_vagins - @m00n: to jest oryginalne W123 AMG. Jak widzisz, poza przednią dokładk...
źródło: comment_LJEKWZgMiBsfn7cxPri7hgh8rYdWrXs1.jpg
@vibro_vagins: Hej. Dzięki za wyjaśnienie. Niestety wiedzę o w123 mam małą szczególnie o wersjach amg :) moim konikiem jest generacja wyżej czyli 201/124/140/129
Czyli na tym zdjęciu jest orginał amg a zdjęcie z pierwszego wpisu to jego replika dorobiona przez jakąś firmę na zamówienie?
@m00n: może oryginał, może replika, ale tu widać, że ktoś sam sobie dołożył. Gdzieś na allegro czy prędzej na eBay można znaleźć takie elementy, ale jak już wspomniałem, jest tego bardzo mało, a koszt kompletu to kilka tysięcy zł