Aktywne Wpisy
Cieple_Mleko +15
Byłem u psychologa. Czy raczej psycholożki. Z psycha naprawdę ze źle, myśli samobójcze, depresja. Powiedziała mi, że leki tylko zagłuszą ten stan a najlepsza będzie psychoterapia. Przychodzę na jedną wizytę. Pyta mnie tylko o dzieciństwo i mówi że wszystkie moje problemy wynikają z dzieciństwa. Co z tego że była nas czwórka i reszta rodzeństwa nie ma takich problemów z psycha jak ja. Już nie mówiąc o tym że w domu było w
typ53B +5
Zastanawiam się nad wymianą włączników do światła i strasznie mi się spodobały wersje dotykowe. Czy ktoś z was testował coś takiego? Jak się sprawuje?
przykład
I czy warto brać takie rzeczy z aliexpress? Bo na alledrogo trochę tego jest ale w znacznie wyższych cenach ( cebula motzno).
#wykanczajsiezwykopem #remontujzwykopem #aliexpress #chinskiecuda trochę #budownictwo i #elektryka
no do sypialni jak znalazł z pilotem ( ͡° ͜ʖ ͡°) albo do wyłączenia światła w całym domu/mieszkaniu jednym przyciskiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LewackiKrul:
Ja mam swiatlo na pilota. Zajebista sprawa, polecam
klik
zdalny włącznik, nie musisz prowadzic kabli do przełącznika tylko chowasz sobie odbiornik w miejscu kostki, u mnie gość który robił zapomniał poprowadzic kabli do włącznika do kinkietów(zostawie to bez komentarza, pewnie myślał że będę sobie za sznurek ciągał...)
1) arduino/raspberry itp (kwestia umiejętności i zdolności
2) piloty do sterowania włącznikami
3) spinasz to i tylko jakiś skrypt + stronka www i masz nawet z gui ;)