@Kick_Ass: Fajny fajny - też mogę polecić, ale nie oszukujmy się - ma wady jak to każda china. Gdyby nie 3 powroty na przyczepce w pierwszym tygodniu po kupnie to powiedziałbym, że jest niezawodny ( ͡°͜ʖ͡°)
@baba_by_sie_jednak_przydala: 250 wchodzi bez problemu na zasadzie plug&play. Hondowskie 400 też wejdzie, ale to już 2 gary i kilka problemów. W garażu czeka już 200 OHC, ale tak właściwie to mi te 125 starcza. Gdyby nie te stuki-puki-grzęchy to nawet nie myślałbym o zmianie silnika. Prędzej zmieniłbym przełożenie napędu - na fabrycznym trzeba wachlować a przy 90/h ma 8k rpm.
@HamRadioOp: nie wyglada najgorzej, lagi tez nie cieniutkie jak w kazdym china, tylko rama pod silnikiem mi się wydaje, ze moglbym ja w rekach pogiac :(
@Stitch: Tak jest, jakieś większe skoki mogły by mu zaszkodzić, rama jest dość słaba. Ja miałem takiego i tam spokojnie dawała radę, las , niewielkie skoki, i krawężniki mu nie szkodziły :)
Teraz mogę godnie reprezentować jedyne, słuszne #motocykle125 (czytaj #chinapower )
Kasa z sprzedaży poprzedniego moto w dziwny sposób znikła ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://i.imgur.com/sSMTPNK.jpg
#motocykle #pokazmorde #pokazmotor
Gdyby nie 3 powroty na przyczepce w pierwszym tygodniu po kupnie to powiedziałbym, że jest niezawodny ( ͡° ͜ʖ ͡°)