Aktywne Wpisy
Tumurochir +15
( tl;dr Dzięki wykopowemu linczowi i tym samym promocji zrzutki, udało się zebrać 50 tys. złotych. Środki trafią do Julii i rodziny Konrada)
Przekopiowuję z profilu LOLA Poland:
Tu Justyna, założycielka polskiego oddziału Ladies of Liberty Alliance. Wczoraj razem z dziewczynami z oddziału założyłyśmy zbiórkę na cel wsparcia terapeutycznego dla Julii, naszej znajomej. Zbiórka odbiła się szerokim echem, czego mogłyśmy się spodziewać, zważając na to, co z tragedią zrobiły media i
Przekopiowuję z profilu LOLA Poland:
Tu Justyna, założycielka polskiego oddziału Ladies of Liberty Alliance. Wczoraj razem z dziewczynami z oddziału założyłyśmy zbiórkę na cel wsparcia terapeutycznego dla Julii, naszej znajomej. Zbiórka odbiła się szerokim echem, czego mogłyśmy się spodziewać, zważając na to, co z tragedią zrobiły media i
lskx +358
Może macie znajomych którzy tam mieszkają i moglibyście się podpytać z czyich usług korzystają?
Wołam Was bo może ktoś ktoś korzysta z czegoś innego niż Neostrada: @Kaplanka @Wybroczyna @wysuszony @ReY1990
@Ziemia-Obiecana: obecnie na Teofilowie mieszkam, a w pobliżu Julianowa mieszkałem, jak jeszcze nie było internetu w Polsce :P
Niestety nie wiem co tam za net prócz Neo może być...
@Wybroczyna: wpisałem w Google site:wykop.pl "julianów" i wyskoczyło kilka wpisów na Mirko. Jak widać wyłowiłem tylko 4 osoby, które wspominały coś o Julianowie, jedna okazuje się że mieszka na Teofilowie :D
Z jakiego neta korzystasz?
Wiesz może mniej więcej od kiedy jest dostępna Toya na Biegańskiego? Pisałem do nich jakoś pół roku temu bo widziałem że na osiedlu się kręcili pracownicy. Niestety wtedy napisali że nie ma możliwości założenia ich neta u mnie. Napiszę znowu do nich jutro, może będzie możliwość przyłączenia bo mam niedaleko do Biegańskiego.
@turek117: Dzięki. Skontaktuje się z nimi, mam nadzieję że będą mieli lepsze prędkości niż