Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +299
Jeszcze do niedawna mówiłem, że PiS straci poparcie dopiero wtedy gdy Kaczyński zostanie przyłapany na seksie z księdzem. Dzisiaj patrząc na sondaże po aferze w sprawie funduszu sprawiedliwości wiem już, że PiS nigdy nie straci poparcia. Nie ma takiej rzeczy, która sprawiłaby że te 30% żelaznego elektoratu nie zagłosuje na PiS, po prostu nie ma.
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
enron +347
#cardetailing #motoryzacja
mam pytanko jak najlepiej odświeżyć lakier auta? Jakie kosmetyki powinienem kupić? wszystko będę robił ręcznie. Czy kolejność powinna być taka:
1. Mycie
2. Polerowanie mleczkiem do usuwania rys
3. Nałożenie wosku
4. Jakiś nabłyszczacz?
Byłbym wdzięczny za linki do konkretnych preparatów, których użyć na każdym etapie, chociażby z firmy K2 bo jest ogólnie dostępna.
2. Stosujesz glinke u usuwasz mikro brud w mikroszczelinach w lakierze.
3. Ponownie dokładnie myjesz i używasz pasty polerującej może być zwykłe Tempo ale są lepsze
4. Wosk
5. Cieszysz się efektem.
Ogólnie to nad detailingiem trzeba trochę posiedzieć. Zapraszam na forum kosmetykaaut.pl tam znajdziesz dużo więcej szczegółów.
czyli jaką pastę i wosk najlepiej według Ciebie użyć?
Po woskowaniu już nic nie nakładać?
Komentarz usunięty przez autora