Aktywne Wpisy

Kwas747 +408
W #!$%@? mam te pizzerie. Chyba ich pogrzało ostatnio 40 zł za pepperoni. Nie zamawiam już od tych Januszu biznesu. Doszedłem do idealnych proporcji i stworzyłem idealne warunki wypieku w zwykłym piekarniku. Wolę to niż pizzę której 75% stanowi woda za prawie 5 dych. Włoska mąka? Zwykła 450, piekarnik z kamieniem na maksa i jechane.
#jedzenie71 #jedzenie #pizza
#jedzenie71 #jedzenie #pizza
źródło: temp_file8159385286953691777
Pobierz
ElPrimo +5
Cześć, mam 18 lat i od razu mówię, że jestem kompletnym laikiem i pierwszy raz cokolwiek o motocrossie dowiedziałem się wczoraj, ale stwierdziłem, że kupuje i nikt mnie przed tym nie zatrzyma XD
- Znalazłem coś takiego, co o tym sądzicie?
-jak wygląda sprawa z jazdą po lesie? Rozumiem, że bede go musiał jakoś tam przetransportować, bo z dojazdem nie ma szans?
- Przed jakąkolwiek próbą jazdy samodzielnej, polecacie się zapisać do
- Znalazłem coś takiego, co o tym sądzicie?
-jak wygląda sprawa z jazdą po lesie? Rozumiem, że bede go musiał jakoś tam przetransportować, bo z dojazdem nie ma szans?
- Przed jakąkolwiek próbą jazdy samodzielnej, polecacie się zapisać do
źródło: 1
Pobierz




jeszcze z pienistością mogę warunkowo się zgodzić, ale na zwiększenie pełni smaku to nie bardzo...
informacje na etykiecie przypomina wolną amerykankę - co wpiszą, to wpiszą, browar jest zobowiązany do ujawnienia alergenów (w tym przypadku głównie rozchodzi się o gluten). Dlaczego pojawił się jęczmień browarniczy na etykiecie? Może zaczęli go stosować, a może wcześniej też był, tylko teraz stwierdzili że to modne wpisać wszystko. Generalnie, żadna z instytucji nie ma możliwości weryfikacji receptury i technologii wytwarzania piwa, więc nie przywiązywałbym do tego szczególnej uwagi
Co