Aktywne Wpisy

bartman28 +1382
źródło: temp_file5207765494048741608
Pobierz
brixo +10
Żyjemy w państwie, w którym pigułkę antykoncepcyjną awaryjną która powoduje wczesną aborcję będzie można kupić już od 15 roku życia, ale energetyka dopiero od 18 lat xD
#polityka #sejm #rozowepaski
#polityka #sejm #rozowepaski
źródło: Zrzut ekranu 2024-01-24 o 14.55.50
Pobierz

Chcę upublicznić instalkę #magento i zauważyłem, że w bestsellerach i najczęściej odwiedzanych wyświetlają się ciągle produkty testowe które ukryłem. Nie chcę póki co ich usuwać bo to kompletne przypadki użycia a wiec dobre szablony.
Taką czystkę trzeba zrobić z poziomu bazy danych i tu się zaczynają schody. Nie mam praktycznie wcale doświadczenia z #mysql | #sql. Znalazłem taki oto sajt z komendami do przeklejenia no ale ni huy nie działa: https://www.ivince.uk/delete-all-development-test-data-from-magento-pre-golive/
Nie jest to wina komend itp. ale raczej tego że w bazie danych chyba muszę wybrać coś konkretnego - wie ktoś co to mogłoby być? :/
Zabieram 100 linijek kodu z każdej drużyny i słucham państwa! :) Możliwy telefon do przyjaciela #webdev i pytanie do publiczności z #webdevhelp
źródło: comment_2q34XgEkns7IABd6hqCDvNBiXcIvCqnV.jpg
Pobierzmusiałem doprecyzować na
czyli tak jak nazwana była ta tabela (?) ...i poszło! I w sklepie też już nie mam wyświetlanych abstrakcyjnych "Najczęściej wybieranych"!
Umiem już tworzyć bazę danych i teraz też nią powiedzmy, że rozporządzać
źródło: comment_bL7ASAEJ4HdpE0aBM3fQprwywM3YPRcU.jpg
Pobierz