Mireczki i Mirabelki z #wroclaw planujemy z @pyszotka zacząć chodzić na siłownię w naszym pięknym mieście i teraz pytanko do was jakie siłownie polecacie i po ile są karnety? najlepiej na krzykach bądź gdzieś w poblizu ( ͡º͜ʖ͡º)
@adhezja: Nie polecam Pure Jatomi, zjadą was na hajs kiedy nawet nie będziecie wiedzieć, do tego będą oferować różne gówniane oferty niczym akwizytorzy. Ja dałem się wkręcić za 150zł na 6 miesięcy umowy, potem troszkę żałowałem
@damonqsY: ja w pure miałem 90zł/miesiąc i umowę na pół roku, albo i mniej. Z nimi trzeba się targować, a po drugie można zrobić cesję umowy od kogo innego xD
@Dare: no tak, tylko że ja poszedłem w styczniu, i jak mówiłem ofertę taką co miał ziomek (160zł/miesiąc na dwie osoby, czyli po 8 dych na łba) to mówiła że już jest niedostępna, czyli pewnie wielkie postanowienia noworoczne, i ceny do góry. Trochę się dałem sfrajerować, ale no trudno. A cesja kosztuje 100zł i nie wiem jaki inny frajer by się dał na to naciągnąć (⌐͡■͜ʖ
@adhezja: dla studentów karta beactive i silownia za grosze. W aquaparku też był tani karnet z siłką i basenem włącznie. Z tym, że jak chce się tanio, to są ograniczenia czasowe, ale jak dla mnie było spoko.
@adhezja: szukajcie na olx karnetow open do pure 100pln/msc najlepiej z umową na czas nieokreślony (z miesiecznym wypowiedzeniem).
PS Tak, cesja kosztuje 100 zl PS2 Możecie tez tam pojsc za free na pierwszy trening i zaraz po zaproponuja wam karnet. Pierwsze slowa dziewczyny, ktora chciala mi go wcisnac tak mnie rozbawily, ze mialem dobry humor do konca tygodnia. Zaporponowala: 160zl/msc umowa na 12 msc xD Po ostrych negocjacjach stanelo na tym,
PS Tak, cesja kosztuje 100 zl
PS2 Możecie tez tam pojsc za free na pierwszy trening i zaraz po zaproponuja wam karnet. Pierwsze slowa dziewczyny, ktora chciala mi go wcisnac tak mnie rozbawily, ze mialem dobry humor do konca tygodnia. Zaporponowala: 160zl/msc umowa na 12 msc xD Po ostrych negocjacjach stanelo na tym,