Aktywne Wpisy
Kinda +732
Głosować powinni móc tylko ludzie pracujący i mieszkający w polsce. Bezrobotni i ludzie którzy wyjechali powinni mieć #!$%@? do powiedzenia o polsce.
A to że osadzeni w zakładach karnych no mają prawo głosu to już jest w ogóle żałosne w tym systemie. Jednostki które mają w dupie to państwo i jego prawo mogą decydować o losie kraju którym gardzą, brzmi jak słaby żart.
A to że osadzeni w zakładach karnych no mają prawo głosu to już jest w ogóle żałosne w tym systemie. Jednostki które mają w dupie to państwo i jego prawo mogą decydować o losie kraju którym gardzą, brzmi jak słaby żart.
martwyplod +248
Teraz na wykopie większość jest przeciwko PiS, ciekawi mnie jak wygra koalicja obywatelska ile czasu będzie musiało minąć żeby wykop zaczął ich #!$%@?ć ?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Filmy z top 50 które według was są co najwyżej przeciętne?
2. Nietykalni (2011) - dla mnie max 5/10
9. Pulp Fiction (1994) - lubie Tarantino, jest tam parę kultowych scen ale całość nie powala. 6/10
37. Whiplash (2014) - wielu znajomych się zachwycało a mnie jakoś nie przekonał. 6/10
40. W pogoni za szczęściem (2006) - nie bardzo lubie Smitha a jego syna to już w ogóle. Bardzo subiektywne 5/10
Jeszcze parę by się pewnie znalazło ale te mi najbardziej tam nie pasują.
#film #filmweb
"Nietykalni" za wysoko, choć film świetny.
"Bogowie" xDD
"Infiltracja" - ok, ale nie top 50
Ojciec chrzestny, Nietykalni, Skazani na shawshank, Fight Club... Całe top100 to jedno wielkie gowno, które "każdy" zna i każdy ocenia wysoko bo "każdy" to zna xD
Nietykalni 6/10
Forrest Gump 6/10
Buntownik z Wyboru 6/10
Tylko niezależne ormiańskie kino, szczególnie polecam "Ostatni liść winogrona" 10/10