Aktywne Wpisy
kataklysm +75
#gotujzwykopem
Czy chrupiący kurczak w sosie ostrym o 2 w nocy może plusa?
Czy chrupiący kurczak w sosie ostrym o 2 w nocy może plusa?
kasztelan123 +7
Wczoraj przyszła do mnie kuzynka z konkubentem i mieliśmy dyskusję o kaloriach. Oni są zapalonymi biegaczami, ale to nie ma w sumie żadnego znaczenia. Była reszta rodziny i pojawił się temat aspartamu, jaki on zły i że od niego się choruje. No i ja powiedziałem, że lepiej pić dziennie dwa litry coli zero niż dwa litry zwykłej coli jeśli chodzi o kalorie i tycie. No i dowiedziałem się od nich, że w
@StayOut: bół dupy? człowieku... ja tu piszę dla rozrywki, dla zabawy...
Pomyśl logicznie, skup się..gotowy..?.otóż jak mogę mieć ból dupy, że ktoś/coś Ci się podoba, naprawdę spróbuj pomyśleć. Ale Ty masz już ból dupy o to, że jak mogłem napisać, że chyba mieszkasz w piwnicy ;)
I jeszcze to "o gustach się nie dyskutuje" kiedy to post wcześniej oceniałeś "mój" gust który sobie sam wymyśliłeś... hahahhah, zabawny jesteś.
PS.
Sprytnie ostatnie zdanie Twoje..nie dałeś mi odpowiedzieć....(czarnalista )
Jak już napisałem to wkleję tutaj ;)
To odpowiedź do http://www.wykop.pl/wpis/14096383/plusujcie-kinge-kingaduda-bojowkakingidudy/
tagi #kingaduda #bojowkakingidudy
ale gość nie zniósł..hm..w sumie nie wiem czego.."krytyki"? ;) słaba psychika..nie nadaje się na wykop ;)
Biję się w pierś, karygodny błąd, więcej się to nie powtórzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
(I pisze to gość który w "co drugim" poście wpie@$a " ( ͡° ͜ʖ ͡°)" a jego wypowiedzi średnio wynoszą jedno zdanie.
Tak więc skupi się na sobie)
@kondek: mówisz? im dłużej tym bliżej równoważników zdań? (jeszcze nie osiągnąłeś widzę szczytu ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
@kondek: chyba nie załapałem, o co Cię boli?