Wpis z mikrobloga

twój żałosny wpis o tym świadczy. I ten ból dupy, że pewnie ci co plusją Kinge to muszą mieszkać w piwnicach. Tak cie dupa boli, że innym się podoba Kinga haha

@StayOut: bół dupy? człowieku... ja tu piszę dla rozrywki, dla zabawy...

Pomyśl logicznie, skup się..gotowy..?.otóż jak mogę mieć ból dupy, że ktoś/coś Ci się podoba, naprawdę spróbuj pomyśleć. Ale Ty masz już ból dupy o to, że jak mogłem napisać, że chyba mieszkasz w piwnicy ;)

I jeszcze to "o gustach się nie dyskutuje" kiedy to post wcześniej oceniałeś "mój" gust który sobie sam wymyśliłeś... hahahhah, zabawny jesteś.

PS.
Sprytnie ostatnie zdanie Twoje..nie dałeś mi odpowiedzieć....(czarnalista )
Jak już napisałem to wkleję tutaj ;)

To odpowiedź do http://www.wykop.pl/wpis/14096383/plusujcie-kinge-kingaduda-bojowkakingidudy/

tagi #kingaduda #bojowkakingidudy
  • 13
@kondek: ktoś Cię do czegoś zmusza? Naprawdę nie ma obowiązku czytania tego co napiszę, poważnie.

(I pisze to gość który w "co drugim" poście wpie@$a " ( ͡° ͜ʖ ͡°)" a jego wypowiedzi średnio wynoszą jedno zdanie.
Tak więc skupi się na sobie)
@kondek: bo "ględzisz" bez sensu..to co mam odpowiedzieć. Wiem, że "ból dupy" fajnie brzmi, ale muszą być jakieś przesłanki. Nie jestem z tych co bo jarają się bordem (nic nadzwyczajnego) czy stażem. (Zwłaszcza, że Twój nie jest wiele dłuższy niż mój)