-nie bójcie się min, miny są dobre bo dają zarcie. Zjedzenie miny daje ci tyle ile wynosi jej masa, np. masz 300pkt, podzielisz sie na mine 100, to masz lacznie 400pkt, z czego polowe mozesz oddac
@andrzej-kopara: kojarzysz klan ㉹? gramy przeważnie na tureckich serwerach więc wiem z czym to sie je i to raczej ja ciebie będę uczył grać efektywniej i jeszcze lepiej w teamie
no niestety nie da się grać z typkami co latają w jednej kulce przez całą mapę ( ͡°ʖ̯͡°) nie dostaniesz od nich masy = nie możesz im przekazać masy, bo wiesz, że nie oddadzą. Trochę bezsensowna gra.
@Edward_Kenway: ok, ja sie poddaje :D Zero feedowania, zero dawania na wirusy, zero podziału, latanie przez całą mapę. Widać, że nikt miniporadnika nie przeczytał. Jedyną osobą, która starała się grać była chyba bender :P
@andrzej-kopara: nas bylo 7, a ZT z 20 wiec raczej ciezko by bylo zeby Et wygralo, ale ogolnie tak czy siak ZT miazdzy konkurencje na tą chwilę. Ale oni przyjmują jak leci na okres próbny więc można sobie wyobrazić jak to wygląda.
#agario
Token: agar.io/#3pnnf
Topka:
1. i/38iBMhr
2. [Ph] JUN JUN
3. bosnia
4. małyruchacz
5. ADAM
6. BABO RUSIJA
7. zeroak
8. Xilfist
9. ☢Ⓜ|wina tuska
10. Victoria#Cumple
@Matt_888 i ktos bez nicku (Michauu?) protipy:
-nie bójcie się min, miny są dobre bo dają zarcie. Zjedzenie miny daje ci tyle ile wynosi jej masa, np. masz 300pkt, podzielisz sie na mine 100, to masz lacznie 400pkt, z czego polowe mozesz oddac
https://www.youtube.com/watch?v=CtwJvgPJ9xw
nie dostaniesz od nich masy = nie możesz im przekazać masy, bo wiesz, że nie oddadzą. Trochę bezsensowna gra.
@zwierzak40:
Dajesz na tsa wykopowego
jak umarłem z podwójnego prowadzenia ostał się beniz na 7. Kto was tak szybko #!$%@?ł? :D
Topka:
1. NALOD
2. transform.posit
3. ☢Ⓜ|wina tuska
4. ☾ℨℛℬ☽ ﻣ̝̚ۈﮃۍ
5. stinky
6. Putin
7. Big D
8. maldivas
9. 〖NBK〗BeL
10. cookie
Czy "poseidon" to jakiś wykopek? Te znaczki wyglądają podejrzanie
@janusz-cebula: Jeśli to faktycznie wy - to dzieki za rywalizację! ;)
@azetka: @andrzej-kopara: @8Dawid88: @Matt_888: @Edward_Kenway: @Skan0:
http://www.twitch.tv/getzeached
@andrzej-kopara:
Topka:
1. oli4shooter
2. hdk MASTER
3. Sharfyk[N°1]
4. Indiana
5. gonzo
6. SUUS KK BLONDE
7. Láslo[N°1]
8. Jumbo :P
9. noxer t fck bos
10. haz4shooter
chodźcie jeszcze ten serwer opanujemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@janusz-cebula: a po okresie próbnym, ile płacą? ( ͡° ͜ʖ ͡°)