Aktywne Wpisy

drakonia +402
Akurat w Polsce jako kobieta mam mnóstwo praw, których nie mają mężczyźni. A co słyszymy na marszu? Że jest odwrotnie. ¯\(ツ)/¯ Kobiety to, kobiety tamto, kobiety sramto. W kółko wyimaginowane braki jakichś praw względem mężczyzn. W sumie kobietom się nie dziwię, że chcą głosować na lewicę, bo politycy celowo uderzają w emocjonalne tony i łatwo jest tym sposobem pobudzić nas do działania. Za to beka z każdego faceta, który na serio chce
blablalbla +783

![Kiedy chłopak załatwił Ci posadę, ale musisz iść do radia... [WIDEO] | Filmiki.t](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4d74557ab01d65919f15284e040bc7f195cd4858a581fe789a489fa257150754,q70.jpg)

Do rpacy i z pracy. Jak ja lubię te setki kiedy nie trzeba się męczyc z odejmowaniem w pamięci :D
Myślałem że będzie gorzej dziś, rano tylko kilka razy miałem sytuację podbramkową kiedy tylne koło uciekało gdzieś na błocie pośniegowym ew. niewidzialnej szklance. Po południu już to wszystko pływało, całe nogawki miałem mokre ;]
W 'tamtą' stronę niezła średnia mi wyszła bo ponad 25km/h, z powrotem troche wolniej, ale za to było więcej słońca. Całkiem fajnie momentami sie jechało, nawet i suchy asfalt trafiał się gdzieniegdzie :) Wiosny nadal nie czuć, choć słychac poranne śpiewy ptaków i w zasadzie nawet słońce potrafi zaświecic juz tak wiosennie, tylko ten śnieg dookoła sprawia że robi sie lekki #mindfuck
#rowerowyrownik
Komentarz usunięty przez autora
tu masz ostatni dystans :)
podziwiam cię, nie wiem czy chciało by mi się pojechać pierwszy raz rowerem (pewnie potem juz by poleciało, o ile praca fizycznie cię nie męczy)